Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.
Af KBW
#226258 Hhmmfpff

Netflix House of cards er fladt på begge skærme.

Alle indstillinger/kalibrering er overført.

Det er på Netflix at 2K ser bedre ud end 4K, ikke på andre input.

920'eren bliver kalibreret i morgen lørdag :)

Fladt og gulligt er min subjektive vurdering. Havde ikke Netflix før. Men holder det også op mod at se yousee kanaler, blue-ray og dvd. Så Ringenes Herre Kongen Vender Tilbage på dvd, rigtigt flot og ikke meget støj og ikke de sædvanlige problemer i skyggen (og her breder mørket sig jo!).

Havde Sony kdl-55hx920 baggrundsbelyst før. Intet slået til, og ikke fuld blus på, film profil, ikke meget baggrundslys når mørke etc etc. Men har ikke set Netflis på dette (eller andre steder).

Tak for alle inputtene :)
Af KBW
#226262 Smed lige 1. afsnit af House of Cards på min Macbook Pro Retina.

1. I indledningen ses massiv banding i aftenhimlen i billederne op ad statuerne

2. Gulligt billeder f.eks fra 6 min

3. Det er fladt
Brugeravatar
Af FlatBean
#226264 Jeg er ikke i tvivl om, at du har ret i, hvad du skriver.

MBP (HD mode) 6 min, Der er mit billed så dårligt, så det gider jeg slet ikke kigge på. Troede faktisk den havde et godt billed, men det var før jeg fik oled'en.
920 6 min, super fint billed, med masser af liv... Skifter jeg til 'biograf', så har jeg gult og fladt billed.
Mit tv spiller i 'eco' mode. Jeg kan næsten holde ud, at se ting i 'standard' mode, og de andre modes er totalt ubrugelig for mig.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#226269 Biograf er jo ikke kalibreret rigtigt, så det er meget sandsynligt, at den vil se forkert ud. Der skal udstyr på, så du kan få rettet op på eventuelle farvestik.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#226505
KBW skrev:Rasmus, er det Netflix House of Cards du gerne vil se billede af?


Ja, det er altid svært at beskrive et billede med ord, så jeg tænkte, at de måske var lettere at vise med et foto.
Af KBW
#226517 Desværre måtte vi stoppe kalibreringen ganske hurtigt, den er bare udskudt til om nogle dage.

Vi nåede dog 2-punkts white. Jeg må sige, dette tv er utroligt følsomt, at få fra 1,5% point off til 0,5% gør en utrolig forskel, og det hele står synligt bedre, det gælder nær sort snavs og detaljer, også dybden i billedet (nok fordi det vide er klarere hvidt, og det gullige i House of Cards er mere naturligt nu (måske har der været noget galt i det område hvor de fleste indendørs scener er optaget). Endelig er Daredevil væsentligt forbedret og kan nu ses (igen skifter scenerne med meget mørke karakter når den lille smule lys der er er hvidt). Så jeg er håbefuld.
Af KBW
#226518 Rasmus, her er et billede. Nu har vi jo color management ossiers på kamera og monitor oveni.

Billedet er taget efter 2-punktskalibreringen og i dagslys.
Af KBW
#226522 Når jeg stiller skarpt på iPhonen sætter den også hvidpunktet, resultatet er for blåt her, væggene er mere gule på tv'et og skjorten lidt mindre blå (men stadig blå - men er egentlig en hvid skjorte). Men igen, tusinder af scener der er gullige, for mig at se er hele serien gullig, som Ringenes Herre er grønlig!
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#226528 Ja okay, jeg kan godt se tendensen mod det gullige bag Hr. Underwood (og i øvrigt da nogle uhyggeligt grimme undertekster webOS har på Netflix).

Jeg kan lige prøve at krydstjekke. Kan du huske hvilket afsnit og hvor langt inde i afsnittet billedet er taget?
Af KBW
#226534 Det er første afsnit første sæson, lige i starten, men egentlig det samme hele vejen igennem. Anden scene ved konventet også gul, derefter kommer introen med banding når der filmes op ad statuerne mod mørk nattehimmel. Billede er fra scenen ca. 10 minutter inde!

Hvis man locker ind på PC kan man selv sætte underteksterne for alle enheder. Jeg prøver mig lidt frem og tilbage fordi mange undertekster på OLED bliver for kraftige/hvide. Så det grå bagpå ee fint, skal nok lige finde en anden skrifttype.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#226564 Alright, jeg prøver lige at få kigget. Men husk på, at hele 1. sæson af House of Cards ikke er i 4K. Det er først fra 2. sæson. Det har naturligvis ikke noget at sige for farverne i dette tilfælde, men det er bare en spøjs detalje, som man skal være opmærksom på.