Debat af Smart TV, herunder platforme, apps, forbundne hjem og tjenester.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#292392
THOR65 skrev:Er der nogen der ved hvornår Google Assistant på dansk vil være tilgængelig på LG OLED65 C8? Skal man gøre noget selv eller sker det automatisk?
Har du fået det til at virke på engelsk? Jeg kan godt få det installeret (ved at skifte region), men jeg kan ikke få min Google Home til at styre TV’et O-O
#292462
bbplayer skrev:
DanishBacon skrev:Nu med billede af opsætningen
Kan du bare nøjes med "Turn tv off"? Det virker her på Sony (med Alexa)
Mute og turn tv off ville hjælpe en god del af vejen. Jeg får dog en “currently, the service is not supported in your country”, når jeg vil linke min LG ThinQ TV med min Google Home.
#335387
Mit LG c9 65" kan jeg styre delvis med danske ord: Ok google+ Tænd Fjernsyn/TV: Sluk Fjernsyn/TV: Sæt lyd til 1-10 hvis jeg kun sige et tal sætter den lyden til tallet: Skiftkanal til tal eller op/ned: Åben Netflix ect. /Hdmi.
TVet og vigtigt appen LG thinq skulle ændres til UK region behold dansk sprog på TVet, LG thinq og LG kontoen oprettes på en ny gmail. Når det køre går man ind i menuen på TVet og vælger smartplatform Alexa eller Google Assistant aktiveres sidst nævnte her dukker der en kode op på skærmen som indtastes på http://google.com/device hermed er LG TVet linket.