Debat af Smart TV, herunder platforme, apps og tjenester. Råd til køb og tips til brug
Af praun
#292804 Men TV2 Play findes jo i Play Store. Dog kan jeg ikke få lov til at installere den... Jeg får en fejlmelding om at der ikke er nogen internetadgang på tv'et 🤣
Af praun
#292806 Kan det virkelig passe at Sony blokerer for at man kan installere den rigtige TV2 app?

Er der nogen her som kan installere den rigtige TV2 Play app fra Play Store på deres Oreo Sony tv?
Brugeravatar
Af bbplayer
#292807
praun skrev:Men TV2 Play findes jo i Play Store. Dog kan jeg ikke få lov til at installere den... Jeg får en fejlmelding om at der ikke er nogen internetadgang på tv'et 🤣

Kommer fejlen før eller efter tv2 login?

Kan du have slået wifi fra? Nogle programmer checker om wifi er aktivt, selvom et SmartTV ikke burde, kan tv2 have lavet den fejl.
Så prøv at slå wifi til, selvom du bruger kabel, eller? måske er det allerede aktivt?

Og nej, de blokerer ikke, for jeg har jo lige gjort det :)
Brugeravatar
Af bbplayer
#292822 Når alt fejler, så må du nulstille og tage den derfra :) Gør den det så fra start, så må det være noget på kabel/wifi som fejler / blokerer noget.

Fejlen er da mærkelig hvis andet virker, måske kan du bare gå ind i apps og nulstill "Play" store , cache+data og se om det hjælper.
Af Coolsmarti
#292824
Torben Rasmussen skrev:Det er ikke Android Apps, men noget Sony har smidt på udenom. Det er blot webapps, hvor DR er en genvej til HbbTV.


Præcis, og kvaliteten på HbbTV er godt nok elendig sammenlignet med eks. casting.
Brugeravatar
Af TBC
#292825 Kviliteten på HbbTV er da fuldstændig identisk med hvad den er via app og [chrome]casting. At det så alt sammen er langt fra kvaliteten på [broad]cast, altså flow-tv er en anden snak.
Af Coolsmarti
#292827 Ikke hos mig, i hvert fald ikke den test jeg lavede efter opdatering til OREO på et A1. "Bedrag" var i virkelig ringe kvalitet sammenlignet med et cast fra DRTV app'en på Android.

Det er alligevel også nemmere at søge fra mobilen, så det går nok. Så den bare i menuen og tænkte jeg ville prøve. Det droppede jeg hurtigt :-)
Brugeravatar
Af bbplayer
#292828 På HbbTV video app, kan du vælge kvalitet, som du kan på web delen fra en browser? Det burde da afhjælpe problemet?

Du kan trykke på "*" i video app, og vælge mellem STANDARD og HØJ kvalitet? Kan det ikke hjælpe der?
Brugeravatar
Af TBC
#293054
Langendorf skrev:Mit af8 siger det Er opdateret når jeg søger. Men det er altså v7.0 der er på. Andre der ikke kan opdatere?


Den udrulles i faser mht automatisk/søgt opdatering på selve TV'et. Jeg mistede tålmodigheden i sidste uge og hentede det til USB-stick som langt de fleste der har fået det opdateret. https://www.sony.dk/electronics/support ... s/00206881 (vælg model)
eller direkte mht AF8: https://www.sony.dk/electronics/support ... s/00015794
Og ellers må du pænt vente til det bliver din tur i Hr og Fru Jensens auto-update kø.
Af mads_t
#294174 Nu har jeg selv købt et Sony KD55XF9005, og har ikke opdateret til Oreo endnu, så jeg vil gerne spørge jer, der har opdateret, om i er tilfreds med opdateringen ?
TV-et fungerer jo fint med den nuværende Android 7, så hvis der nogle problemer med Oreo, kan man jo bare vente med at opdatere. (i øvrigt er automatisk opdatering vist annulleret lige p.t. på grund af et problem med manglende lyd ved brug af soundbar)

Lige nu kigger jeg lidt på standby forbruget, som jeg synes er for højt, (TV-et bruger ca 22w, når det "vågner" for at kontrollere et-eller-andet, er det det samme med Oreo ?
Brugeravatar
Af bbplayer
#294187 Siden Oreo opdateringen har mit tv lidt af Netflix problemer.

Enten kan den ikke starte et afsnit/film uden af den lukker, og vender tilbage til indgang som var åben forinden, eller den afspiller, som nu, Shadowhunters, og så lige pludselig lukker den midt i afspilning og tilbage til hdmi X.

Det er begyndt at blive rigtig irriterende at netflix app fejler så ofte.
Brugeravatar
Af Jensz
#294655 Har opdateret til Oreo på mit A1

Jeg kan desværre ikke længere tilgå DR TVs HbbTV via den
"røde knap" på remoten.

Kun gennem den app som udbydes i Sony Select gruppen af apps, hvilket er lidt bøvlet at skulle derind hver gang :((


Andre som har den udfordring ?

(modtager DR via DVB-t)
Brugeravatar
Af Basto
#294663 Jeg venter også også. Med at opdatere til Oreo denne gang, næsten alle film fra hdd var ude af sync.
Mvh Michael
Brugeravatar
Af TBC
#294673
mads_t skrev:Nu har jeg selv købt et Sony KD55XF9005, og har ikke opdateret til Oreo endnu, så jeg vil gerne spørge jer, der har opdateret, om i er tilfreds med opdateringen ?


Sony AF8: Fuldt ud tilfreds med opdateringen - har ikke oplevet noget afgørende og aner faktisk intet om hvad fejlen der skulle have fået opdateringen udskudt specifikt skulle handle om =?

Det eneste jeg har oplevet er framedrop i videoLAN player hvergang det skal ny undertekstning på skærmen (mens det kører fint uden undertekster) - men om det også var der i 7'eren aner jeg ikke for det prøvede jeg aldrig undertekster i videoLAN playeren, så det kan ligeså vel være appen.

Derudover har jeg oplevet at jeg ikke kan afspille denne YouTube video upscalet til 4K uden framedrops, selv om jeg godt kan afspille andre 4K Youtube videoer på TV'et - videoen afspilles fint på PC https://www.youtube.com/watch?v=D3iKUZND3Tw ..Igen ved jeg ikke om det også var sådan på Nougat - Tror det er et proccessor spørgsmål mere end noget andet.

Edit: Jeg benytter TV'ets indbyggede smart-tv platform og ikke ekstern boks som i stuen, til hvad der blot er et soveværelses-tv.
Senest rettet af TBC 15. mar 2019, 22:36, rettet i alt 3 gange.
Brugeravatar
Af bbplayer
#294674 Man kan vel dårligt se problemerne, hvis man ikke bruger de features og apps som tv't giver, altså når man har en ATV :) Så måske skal dem som spørger om denne Oreo opdatering, lige spørge til ens brugsmønster, om det er tv eller en ekstern boks man egentlig bruger, for så gør Oreo dårligt nogen forskel når der spørges til stabilitet.

Jeg har stadig netflix problemer efter opdatering, dog ikke så ofte men det sker stadig på mærkelige tidspunkter at netflix app bare lukker ned.
De nye funktioner i home panelet, er ikke helt så smarte som de ser ud, Youtube har det med at vise reklamer istedet for at gå til den givne video, og så hoppe til youtube hoved menu, hvor man så kan gå helt ud og prøve igen, og så virker det.