Debat af Smart TV, herunder platforme, apps og tjenester. Råd til køb og tips til brug
Af jess.strange-petersen
#244316 Påtænker nyt tv med indbygget Netflix og kom til at tænke på en ting.
Hvis jeg bruger mit Apple TV 3 i stedet for den indbyggede version i fjernsynet, går jeg så ikke glip af noget af billedkvaliteten?
Elsker mit Apple TV 3, men vil ikke gå på kompromis - så hellere flytte det til et andet sted i huset. ;;)
Af martinsommer
#244317 Jo. Apple TV understøtter kun Full HD. Det gælder også den nyeste version af produktet.

Bemærk at hvis du skal have fuldt udbytte af f.eks. Netflix, så skal abonnementet opgraderes til den dyreste løsning de har. De andre typer tilbyder ikke 4K. Udvalget er stadig lidt sparsomt.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#244328 Man kan krydse fingre for, at Apple lancerer en ny boks med 4K/HDR her i foråret nu hvor der ikke kom noget nyt op til jul. Men nok heller ikke utænkeligt at Apple venter længere for at få lidt mere klarhed over HDR-situationen.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#244364 Jeg har det ligesom dig. Jeg bruger Apple TV3 til Netflix. Det er kun hvis jeg ved, at indholdet er i 4K/HDR, at jeg tager mig tid til at gå ind i den indbyggede app i tv'et. Nu er det dog også begrænset, hvor meget indhold Netflix tilbyder i højeste kvalitet, som har relevans for mig. Jeg er ikke til Adam Sandler-film og jeg må erkende, at jeg er stået helt af på superhelte-toget. Det har kørt lidt for længe til min smag.

Jeg er dog så heldig, at jeg betaler normal pris for Netflix men stadig har adgang til 4K/HDR. Hvis man nåede bare at streame et enkelt afsnit af en tv-serie da de udrullede 4K/HDR (jeg var i gang med at teste en 4K-skærm dengang), så fik man lov til at bibeholde muligheden uden merpris.