Debat af Smart TV, herunder platforme, apps, forbundne hjem og tjenester.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#334098
Skærmene er regionslåst i menuen. Jeg har en anden TV-model, hvor det samme er tilfældet. Så vidt jeg kan vurdere, så kræver det, at man går ind i fabriksmenuen og ændrer regionen, men jeg vil være varsom med at ændre for meget derinde.

En løsning kan være at tilslutte en Android TV eller Apple TV boks.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#337142
WebOS i LG TV opdateres ikke efter køb - kun eventuelle patches for at rette sikkerhedsfejl eller mangler ved køb. Så altså, når dette års 2021 LG TV kommer præinstalleret med webOS 6.0, så opdateres de ikke til webOS 7.0 (eller hvad det hedder) i 2022. Den nye versionforbeholdes 2022-modellerne. Osv.

Sony A80J kører Android TV. Vi har af en anden partner fået oplyst, at kontrakterne med Google lyder på minimum tre store Android-versioner. Så altså hvis TV'et starter på 9.0, så burde det mindst få 10 og 11. Krøllen på halen her er dog, at Android TV generelt ikke starter på nyeste version.
Af henrik.yde
#337144
Selve smartdelen opdateres stort set kun på Android TV, såsom Sony og Philips. Hvor længe, er svært at svare på, men måske lidt a la mobiltelefoner. På LG og Samsung bliver TVene desværre ikke opgraderet til den nyeste version.