Debat om digitale tv-kanaler, HDTV og alt hvad der vedrører modtagelse af tv-signaler
Brugeravatar
Af Strider
#292157 Har oplevet signal forstyrrelser på mit tv, efter at jeg fået mit Sony AF8. Hvor billedet lige bliver forvrænget nogle pixels et halv sekund, også forsvinder det igen.

Det er næsten lige meget hvilken kanaler jeg ser, så sker det, men havde slet ikke det problem, da jeg havde mit andet tv.

Har i en ide til hvad det kan være ?
Af Beckham
#292159 Hvordan får du signalet ind i tv'et? Er det via nettet eller via et antennekabel?
Brugeravatar
Af HrJensen1
#292161 Som I 99,9% af alle tilfælde, så er det ikke fjernsynet, men alt muligt andet udenfor fjernsynet, som det er galt med. Enten kabler, stik eller eventuelt forstærker
Brugeravatar
Af Strider
#292163 Signalet får jeg via antennekabel.

HrJensen, er jo bare sjovt at jeg ikke havde problemet på mit andet tv, før at jeg skiftede.
Af Beckham
#292168 Enig i at det mest sandsynlig ikke er fjernsynet det er galt med. Er det gammelt antennekabel?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#292177 Der er forskel på hvor følsomme de forskellige producenters TV er overfor støj, så dit gamle TV har nok blot været mindre påvirkelig.
Brugeravatar
Af Strider
#292191 Nej er ikke et gammelt antennekabel, fordi da jeg så det, skiftede jeg mit antennekabel, som skulle være til 4K og 4x afskærmning, men har så ikke hjuloet på problemet
Brugeravatar
Af Don Johnson
#292196 Jeg oplever det samme på mit AF8 når jeg tænder for det eller skifter kanal, Tror ikke det er signalet da jeg heller ikke oplevede det på mit gamle TV og oplever det heller ikke på mit nye Samsung tv i soveværelset.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#292214 Tag et kig på signalstyrke og signalkvalitet i indstillinerne for tuneren.
Af Beckham
#292217 Kom lige i tanke om et lille fif som virkede for mig. Jeg havde dette problem på tv for nylig på min Sony XE93. Jeg kan ikke huske den præcise menu, men mener det var derinde hvor du indstiller tuner\kanaler osv. Her er en funktion som hedder LNA (Low Noise Amplifier). Da jeg slog den fra, så spillede det hele igen og har gjort det siden.
Brugeravatar
Af Don Johnson
#292218 Super, det vil jeg prøve. Nu har jeg også lige læst på YouSee, at hvis man har bland selv og/eller ekstra kanaler med grundpakken (som jeg har) så skal netværks-id stå på 111 istedet for 100. Nu kørte jeg auto setup'et da jeg fik tv'et så det står sikkert til 100. Det er ikke sikkert det hjælper men det værd at prøve.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#292225 Det hjælper nok ikke på signalet, men du finder ikke alle dine kanaler på 100 hvis du har bland selv.
Brugeravatar
Af Strider
#292233 Mit signalkvalitet ligger på 100 og Signalniveau ligger på de 85-86.

Det sjove er så at da jeg slog LNA fra som Beckham forslog, så steg mit signalniveau til omkring de 92-93, og fejlen er heller ikke lige umiddelbart sket siden. Så tak for tippet
Af Beckham
#292257 Sjovt...scenariet var nøjagtig det samme hos mig. Jeg havde 100% signalstyrke, men signalkvaliteten var temmelig lav. Og da jeg slog LNA fra skete der nøjagtig det samme....signalkvaliteten steg til næsten 100% og problemet var løst.

Godt at høre tippet kunne bruges!
Brugeravatar
Af Strider
#292993 Er det kun mig som har oplevet efter at opgradering til Android Oreo, at signalniveau, er blevet dårligere ? Når man så slår LNA til igen, så bliver signalet bedre, og den hakker ikke som jeg oplevede tidligere før
Af Beckham
#293023 Det var da godt nok spøjst.....har ikke selv kørt Oreo ind endnu. Men det skal jeg da lige huske på når jeg engang får Oreo ind....hvis altså signalet bliver dårligere..:-)
Brugeravatar
Af aander01
#296649 Er det et generelt Sony problem, har afprøvet 2 Sony xf90 med samme problemstilling , valgte at returnere dem da et program jeg havde optaget pilexerede så meget ,at man ikke kunne få noget ud af optagelsen, selv med LNA slået til. Havde entelig set mig lun på et AF8 fordi jeg ikke håbede at det ville være et problem med denne model.
Jeg har prøvet et Samsung tv og der lå signal styrke og signal kvalitet på 100%.
Mvh xander