Debat om digitale tv-kanaler, HDTV og alt hvad der vedrører modtagelse af tv-signaler

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#245319
Har netop fået denne i indbakken af TV2, så jeg ville da lige dele den. Spædende om de to kan komme op i samme kadence efter en pause :)


NY SÆSON AF 'KLOVN' PÅ VEJ
Det er næsten 12 år siden, det første afsnit af serien 'Klovn' blev vist på TV 2 ZULU, og det blev til seks sæsoner og to spillefilm.

Nu vender Danmarks bedste komedieserie med duoen Casper Christensen og Frank Hvam i spidsen tilbage med en helt ny sæson 7, som får premiere på TV 2 til næste år.

- Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte ’Klovn’-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson 7, siger Casper Christensen.

Billede
#301331
Klovn The Final

Der kommer en tredje og sidste film: https://www.nordiskfilm.com/ny-klovn-fi ... den-sidste

"Efter KLOVN THE MOVIE (2010) og KLOVN FOREVER (2015) kommer KLOVN THE FINAL til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter. Casper og Frank har fra starten tænkt KLOVN-filmene som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab. De tre temaer har fået hver sin KLOVN-film. I KLOVN THE MOVIE handlede det om Franks kamp for at blive far. I KLOVN FOREVER handlede det om venskabet med Casper. Og i KLOVN THE FINAL handler det om kærligheden.

KLOVN THE FINAL går i optagelser i morgen og får premiere op til vinterferien, helt præcist torsdag d. 30. januar 2020."
Brugeravatar
Af soulgazer
#301345
Havde måske fortjent en ny tråd, i stedet for at bringe en 2½ år gammel tråd tilbage fra døden ;)

Meen, bliver da spændende at se om der stadigvæk er liv i duoen.
Af Gromit
#301367
Nej tak. Klovn filmene en gang elendig makværk.
#326400
Der kommer mere Klovn til sommer. Sæson 8 får premiere på TV 2 Play.

Bekræftet her: https://omtv2.tv2.dk/nyheder/2021/01/ca ... l-klovn-8/

"Den nye sæson otte får premiere til sommer på TV 2 PLAY, hvor også de syv foregående sæsoner kan ses. Sæson syv fra 2018 er i øvrigt en af de mest sete serier nogensinde på TV 2 PLAY."