Debat om digitale tv-kanaler, HDTV og alt hvad der vedrører modtagelse af tv-signaler

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#358430
TV 2 har også gjort det tidligere. Det kræver dog, at sportsudsendelsen produceres i UHD og det er typisk et produktionsselskab, der står for det, eller i stigende grad ligaen selv.

Det forlyder, at der ikke er særlig høj efterspørgsel fra tv-kanalerne og distributørerne efter UHD. De kan ikke rigtig kræve ekstra penge hos seerne, da priserne allerede er så høje, så det er en ekstraudgift de selv må sluge. Seerne vil gerne have det, men så længe tv-økosystemet for sport er domineret af "traditionelle" distributører, så ser det svært ud for UHD.
Af cloudy
#358469
Det er simpelt hen til grin, at de stadig ikke leverer disse live events i 4K. Min telefon optager i 4K. Måske kunne noget EU lovgivgning sætte skub i denne her latterlighed, TV rettigheder koster brugerne mange penge, ville det være ok hvis de leverede i 640x320 ? Og Tyskland, vil de ikke være teknologisk på forkant ? Ikke engang forkant, 4K har været der i 10 år.
Af PeterD
#359236
hunden skrev: 11. jun 2024, 14:16 Godt at man foretage sig noget andet en glo på en
flok der render efter en bolt.
....bold...

Men alligevel spændende at høre hvad folk siger om den oplevede signalkvalitet fra de forskellige danske tvudbydere på deres, for nogle måske endda nyindkøbte skærme når bolden triller.

Er der feks forskel på (U) og HDkvaliteten mellem danske og udenlandske kanaler og i så fald hvorfor ?
Af Beckham
#359257
Eneste jeg ved er at TV2 aldrig har været prangende med deres signal. Og i de seneste landskampe er det blevet endnu ringere. Står og overvejer en 77" til efteråret, men er der da begyndt at genoverveje det "projekt" en smule...