Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#317488
Anmeldelsen af Sony XH90 er online. Det er Sonys første 4K TV med HDMI 2.1 porte og funktioner. LCD-panelet har zone-styret LED. Der er også HDR og Android 9.0.
Find testen her: https://www.flatpanels.dk/test.php?suba ... 1599549633

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.

Bemærk: Som noget nyt er debattråden til spørgsmål op til publicering af testen nu lagt sammen med debattråden til selve testen. Indlæg omkring selve testen starter fra dette indlæg
#317572
Flere andre medie, skriver den har vildsomme problemer med baggrundsbelysningen.
Den er skinner meget igennem, f.eks. ved undertekster. Samt det skaber synlige skygger omkring lyse objekter.
Er der HDMI 2.1 på alle porte?
#317721
Sploink skrev: 9. aug 2020, 19:17 https://www.lydogbillede.dk/test/tv/son ... -65xh9005/
Det er så åbenbart igen lysstyrken på skærmen som kan være et problem?

Forstår ikke hvorfor det skal være så svært at lave en skærm med omkring 900 Nits til SDR og 2000 Nits til HDR..

Det er vel bare dioderne bag skærmen som skal være kraftige nok, nu hvor ingen folk mener at lysstyrken kan blive for høj.
#318765
Kallespears skrev: 5. aug 2020, 12:43 Flere andre medie, skriver den har vildsomme problemer med baggrundsbelysningen.
Den er skinner meget igennem, f.eks. ved undertekster. Samt det skaber synlige skygger omkring lyse objekter.
Er der HDMI 2.1 på alle porte?
Mht. HDMI 2.1 så kommer det på 2 porte efter firmware-opdateringen. Dog er den ene port den samme som til HDMI eARC, så man vil ikke kunne tilslutte to HDMI 2.1 kilder, hvis man også vil bruge eARC til f.eks. en soundbar.
#318793
Uden at have tjekket så vil jeg tro, at 85" udgaven har flere lyszoner. Dog vil de være fordelt på et større areal, så det kommer nok ud på godt det samme.

Med 2020-lanceringerne in mente, så tror jeg, at vi fremadrettet skal forvente, at 75"+ LCD TV kun får producenternes mest avancerede LED-systemer, når der er tale om 8K-modellerne. Og der får man jo lov til at betale mere for.
#318878
Kallespears skrev: 9. sep 2020, 20:49
Prøv at se om du se XH90 i aktion. Mener man kan bestille det til demo i Hifiklubben, hvis du har en sådan i nærheden.

Jeg syntes at anmeldelsen her er fin, men virker som om, at de har haft for høje forventninger og skulle måske også huske den almindelige forbruger.

Jeg købte et 65” for en måneds tid siden, før anmeldelserne væltede ind, og jeg er heldigvis meget positivt overrasket over det. De fleste anmeldelser er heldigvis enige i det. Det havde mange sygdomme i starten, men det har opdateringer indtil nu, rettet op på.
#318895
Enig...med alt respekt for Flatpanels, så er en ting en anmeldelse en anden ting er at se det live. Vi har jo alle forskellige holdninger\forventninger til det produkt vi skal ud at købe. Og så er det jo altså heller ikke fordi at tv'et blive haglet ned...:-)