Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.
Brugeravatar
Af Flatpanels
#241526 Anmeldelsen af Samsung HW-K960 er online (HW-K950 i Europa / USA). Der er en af de første soundbars med Dolby Atmos lyd. Den bruger til formålet også to trådløse baghøjttalere og en subwoofer.
Find testen her: http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1480321471

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
Af bobske
#241758 Er dolby atmos overhovedet relevant hvis man kun har soundbar og subwoofer? Jeg mener hvis man alligevel skal op i en 5-6+ stks højtalere for at udnytte det, så tror jeg de færreste vælger samsung til at være styreenheden til hjemmebiografen :)

Tak for anmeldelsen.

edit: ok havde ikke lige fanget at der var baghøjtalere til at simulere lyden, har dog min skepsis. Lidt ligesom at mit TV har 3D lyd ..
Af Groundhog
#241883 Til en pris på 12 kilo ville jeg til enhver tid vælge en rigtig surround receiver og tilhørende hi-fi højttalere. F.eks. Denon AVR-X1300W og Dali Zensor Pico 5.1.2 højttaler system.
Af tlindegaard
#246462 Meget enig, men så skal der trækkes kabler etc og det der ikke så mange der gider/ønsker, men ja jeg er ikke et sekund i tvivl om at Denon/Zenzor løsningen vil lyde bedre, selvom jeg ikke har hørt det
Brugeravatar
Af hans123
#246492 Soundbars er en nem måde til af få meget bedre lyd end tv kan tilbyde.
Flere af dem giver masser af gode oplevelser, Men er alle langt fra en rigtig 5.1 eller atmos opstilling
Brugeravatar
Af Biojensen
#246886 Der et link til film med Dolby Atmos i testen,men linket viser alle film som er med Dolby Atmos.

Kan anbefale denne side hvor man se hvilken titler som købes på UHD blu-ray/blu-ray og streaming https://www.dolby.com/us/en/experience/ ... aming.html
Brugeravatar
Af LauraT
#252491 Forrygende artikel - Der findes heldigvis en hel del uvildige test på diverse soundbars. Så kan man "nuppe" de bedste ting fra hver artikel. Jeg har blandt andet også læst den her test om soundbar https://testfabrikken.dk/soundbar-test/
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#252918 Samsung har løst et af de kritikpunkter, som vi havde i testen. Seneste firmware tilføjer understøttelse af DTS.

Mere i artiklen her: http://www.flatpanels.dk/nyhed.php?suba ... 1497857553
Af Coolsmarti
#260960 Når vi nu er ved Atmos soundbar. HW-K960 er virkelig kvalitet, en kammerat har købt den og lyden er sublim på film med understøttet lydspor. Men, dog lidt uden for scope, er der planer om at få Sony ST-5500 til test?