Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.
Af bromberg
#247449 Husk lige at gå ind under indstillinger/generelt/hdmi ultra HD skal slås til ellers er det mig bekendt kun 1.4 hdmi standarden der understøttes
Af humber
#247451 Hej bromberg.

Ja det ændret på det. Det er den der hedder Ultra HD Deep Colour :) har bare siddet og revet mig selv i håret i en time nu haha
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#253555 Det er måske værd at gøre status på app-delen her lidt over et ½ år efter lanceringen af PS4 Pro.

Status pt. er, at danskerne har adgang til bl.a:
Netflix
Viaplay
HBO Nordic
Blockbuster
YouTube
DR TV Min Bio
Dansk Filmskat
Spotify
PS Store filmudlejning

Amazon er endnu ikke officielt tilgængelig på spilkonsoller i Danmark, men kan dog kaldes frem hvis man skifter til en amerikansk bruger og installerer den derfra. Herefter er den også synlig på den danske bruger.

Til gengæld synes jeg, at det er kritisabelt, at ingen af ovenstående apps understøtter HDR, end ikke Netflix, Amazon og YouTube, som vel at mærke tilbyder indhold i HDR. Sony argumenterer jo for, at de ser internettet som fremtiden indenfor 4K HDR, hvorfor PS4 Pro heller ikke har UHD Blu-ray, hvilket er en vision, som bestemt kan forsvares. Den harmonerer bare ikke med virkeligheden, så det er tomme ord.
Brugeravatar
Af Polle68
#259309 Jeg står her og vil købe en ps4 men er usikker på om det skal være en pro eller slim (2017 model)
Jeg vil havde den stort set pga. gran Turismo Sport som lige er kommet.
Jeg har følgende fjernsyn. LG 49" 4K Ultra HD LED TV med HDR Skærmtype. Jeg går meget op i at den skal være så støjsvag så muligt, og den kommer ikke til at stå i et skab, så den vil få en masse luft.
Hvilken model skal jeg gå efter??
Senest rettet af Polle68 22. okt, 12:27, rettet i alt 1 gang.
Af Lightyear
#259313 Slim udgaven er i hvert fald ret støjsvag sammenlignet med den første "alm." PS4. Jeg har aldrig prøvet en Pro, så kender ikke til dens støjniveau.
Af bromberg
#259316 I min verden er det lidt et lotteri det der. Jeg har en Pro stående i skab og den larmer godt nok. Nogle spil er værre end andre.
Min ps4 larmede også. På jobbet har vi en ps4 der intet siger
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#259329 Pro har en ret voldsom blæser og med 1440p titler i HDR, så kan den virkelig høres. Titler med lavere opløsning kræver mindre og så kører blæseren knapt så hurtigt.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#259346 Det er for ineffektiv en processor. Det er en pc pakket ind i en minikabinet, så der er ganske enkelt ikke plads til at flytte luften uden at larme.
Af sokken
#259351 Det er bare underligt der er forskel på dem. Jeg fik byttet min første ps4 fordi den larmede rigtig meget og den ny jeg fik kan jeg næsten ikke høre og det er jo dejligt. Men har næsten droppet at købe pro for gider ikke tage chancen for at få en der støjer
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#259378 Jeg kan ikke huske om de gjorde det undervejs i PS4-generationen, men med skridtet til Slim gik de fra 24nm til 16nm processor. Det reducerer varmeudviklingen i chippen. På et eller andet tidspunkt bliver ARM-processorer hurtige nok til at kunne udfordre x86-strukturen fra PC-chips og så får vi støjfrie og strømbesparende spilkonsoller.
Brugeravatar
Af Kewin
#259389
Rasmus Larsen skrev:Jeg kan ikke huske om de gjorde det undervejs i PS4-generationen, men med skridtet til Slim gik de fra 24nm til 16nm processor. Det reducerer varmeudviklingen i chippen. På et eller andet tidspunkt bliver ARM-processorer hurtige nok til at kunne udfordre x86-strukturen fra PC-chips og så får vi støjfrie og strømbesparende spilkonsoller.


Jeg tænker om der måske er sket noget lignende med PS 4 Pro udgaven?

For en uges tid siden var jeg inde og kigge på en PS 4 Pro, da jeg kun har en alm. PS 4, da jeg lagde mærke til, at Elgiganten havde to modeller på deres hjemmeside.

Den "udgåede" PS 4 Pro til 3.099 kr. samt den "nye" PS 4 Pro til 3.499 kr.

Jeg skrev til Elgiganten via Facebook, og spurgte hvad forskellen var, udover prisen. Fik følgende svar tilbage:

Hej
Mange tak for din henvendelse.
Der er ingen forskel på den hvis man ser på specifikationerne.
Men, som du selv er inde på så er det årgangen af modellen, som er forskellen.
Så den ene er nyere version af modellen.
Rigtig god dag
Med venlig hilsen
Sandra
Elgigantens kundecenter


Regnede heller ikke lige med, at der ville være forskel på CPU og GPU delen. Måske der kunne være noget med ventilationen og strømforbruget, men blev jeg ikke klogere på.

Tjekker lige her i dag, og der er den nyere årgang sat ned til den tidligere models pris til 3.099 kr.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#259400 De plejer at annoncere det som nyhed, hvis der skiftes arkitektur. Det kunne se ud som om, at den "nye" er en nordisk model, hvis man søger på det fulde modelnummer: https://www.google.dk/search?q=PS41TBPR ... e&ie=UTF-8

Måske for bedre at kunne styre parallelimport ind i Norden?
Brugeravatar
Af Polle68
#259409 Men vil man anbefale en pro model når jeg har et 4K HDR fjernsyn, eller kan det ikke betale sig. Jeg vil nok kun game GTA V og Gran Turismo Sport. Jeg gider bare ikke høre på en blæser der løber løbsk når man gamer. :-D
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#259413 Den larmer en del, men hvis den får luft nok, så er det til at overkomme. Jeg må flytte min ud af mit TV-møbel (som er meget kompakt) når jeg gamer 4K HDR.