Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#308437
Jeg har anskaffet mig et LG C9 OLED TV og i samme ombæring købt en B&O Stage soundbar samt Beoremote One fjernbetjening.

Det fungerer efter hensigten, dvs. jeg kan styre fjernsynet med One remote'en uden problemer.

Jeg har kun en HDMI enhed tilkoblet, et Apple TV 4K.

Er den tændt, kan jeg også bruge mine One remote til at navigere rundt i menuerne i ATV (har dog ikke lige luret endnu hvordan jeg få den i standby via remote'en).

Derfor tanken at jeg i teorien kunne pakke alle fjernbetjeninger væk - MEN;

HDMI-CEC fungerer - dvs er fjernsynet slukket og jeg trykker på ATV fjernbetjeningen, så tænder den ATV, tænder TV og skifter til rigtige HDMI input.

Mit problem er:
Når ATV er slukket, og jeg vælger "Apple TV" på min Beoremote One via tv knappen - så skifter fjernsynet input men tænder ikke ATV.

Spørgsmålet er, kan det overhovedet lade sig gøre at få den til at tænde ATV ved blot at der skiftes til det HDMI input den er tilkoblet? Altså HDMI-CEC "bagvendt", hvor det er fjernsynet der fortæller ATV at den skal tænde.
#308439
Langmack skrev: 5. jan 2020, 10:28 Spørgsmålet er, kan det overhovedet lade sig gøre at få den til at tænde ATV ved blot at der skiftes til det HDMI input den er tilkoblet? Altså HDMI-CEC "bagvendt", hvor det er fjernsynet der fortæller ATV at den skal tænde.
Det kan man godt. Min satboks har muligheder i indstillingerne for at aktivere tv, bruge tv's remote, aktiveres af andre enheder , og aktiveres på skift til kanal og så forskellige signaler som aktiverer den, ID, navn etc....

Så hvis LG og B&O / ATV vil, så burde de kunne aktivere modsat som du vil kalde det.