Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af ChrelleJensen
#306962
Hej derude,

Læste på powers facebook tråd ang. deres "50% på hver fjerde køb" at mange spurgte ind til det tilbud. Det de gerne ville have svar på var, om man bare kunne købe 4 produkter, og så retunere de 3 man ikke har fået rabat på. Til min overraskelse benægtede power ikke folks spekulationer, men opfordrede tværtimod til at man altid har 30 dages prøveperiode. Hvis det er sandt, er der altså i princippet 50% på alt i power (hvis man altså er villig til at lægge ud for det store køb). Blot oplysning til borger og samfund :)

Link til tråd: https://www.facebook.com/powerdanmark/p ... 2449582993

Henviser til Alexanders kommentar hvor folk meget kritisk spørger ind til powers facebook.
Senest rettet af ChrelleJensen 5. dec 2019, 19:09, rettet i alt 1 gang.
Af claus64
#306982
Har nu fundet fire forskellige produkter fra Power:

LG 77 C9 39.999
Samsung 82 Q950 74.990
Sony 77 AG9 64.990
Samsung 75Q950 52.985

Total 232.964 DKK
Det er jo C9 77 jeg skal have, så går ned og hører om jeg kan købe alle fire, og returnere de tre og beholde rabatten! ;-)

Virker stadigvæk mystisk!
Brugeravatar
Af bbplayer
#306983
Det må næsten bliver årets tråd, så store rabatter på 77", så vil jeg også forbi power og få skiftet min 75" nu og her. det midlertidige overtræk går nok, power er 2-3 dage om at refundere kort køb.
Af claus64
#306984
Risikoen er at de går konkurs :S Ved ikke lige hvordan de har det pt. Nå jeg skriver i aften :D

Hører en sælger, og så køber jeg 4 andre mindre ting og ser hvad de skriver på returmærker etc
Brugeravatar
Af bbplayer
#306985
Kan man ikke forhindres i køb, hvis man handler i ond tro her? Altså fordi man ved man bevidst vil returnere de 3 andre produkter, så bliver man nægtet den fordel?
Af claus64
#306987
Måske - de skriver bare INGENTING om betingelserne og hende medarbejderen på Facebook er lidt vag i udtalelserne. Jeg vil bestemt ligge alle mine kort på bordet når jeg spørger dem!
Af claus64
#307008
Jeg var i Frederiksberg Centret og der ville de ikke. Noget med at man købte det som en pakke, og så skulle alt returneres. Men de kunne ikke svare på hvordan det skulle foregå hvis nu man køber mindre gaver med byttemærker. Men der er ikke byttemærker på tv :D
Så de ville slet ikke have mine penge, buhu.
Af lnielsen
#307010
Claus64, sikke noget vrøvl som de har fortalt dig. Det må bare være den undskyldning som de lige har kunnet finde på. Hvert produkt er individuelt og hvis alt skal returneres på en gang skal dette tydeligt fremgå af betingelserne hvilket det naturligvis ikke gør for det er ikke tilfældet.
Af Snemonster
#307013
Jeg har hvertfald bestilt 4 mobiler (den ene vil jeg beholde) på hjemmesiden med levering til pakkepost.
Og så vil jeg returnere 3 når de kommer.
Brugeravatar
Af BlueFox
#307014
I chatten du har med Power skriver de ikke noget om at du beholder rabatten på det billigste produkt, hvis du returnerer de 3 andre!
Brugeravatar
Af bbplayer
#307035
Nogen som har haft held med dette? (siden igår altså)

Jeg ved ikke om man må kopiere FB indlæg men her har de svaret på spørgsmålet om 3 varer returneres og tilbud annulleres.

Du kan liiige tro, at det passer 😊

I POWER ønsker vi dog kun at give vores kunder de bedste priser og tilbud - og her ønsker vi at hjælpe danskerne med at få en endnu billigere jul.
Derfor trækker vi selvfølgelig ikke tilbuddet tilbage, da vi jo har kundefordelen 30 dages testen kun til glæde og gavn til vores kunder 😊
De bedste hilsner,
Elian
Så der må være noget om snakken, når power bekræfter pakke-rabatten. :D
Af kamikazedk
#307040
Synes også de er meget vage i deres tilbagemeldinger, og svarer ikke konkret at: "Ja, du må gerne købe 4 produkter, få det billigste til halv pris, og så returnere de 3 dyre produkter tilbage, og stadig beholde det billige produkt inkl. rabatten"

Der er garanteret noget med, at man får en samlet pris for det hele, hvor rabatten er trukket fra, hvorfor man så ikke kan returnere de 3 øvrige varer til fuld pris.

Men vil gerne se det gjort, gerne via hjemmesiden. For når man skal forhandle med en ekspedient, så har de jo en milliard undskyldninger, for ikke at gennemføre et salg der ikke er i deres favør...
Brugeravatar
Af bbplayer
#307041
kamikazedk skrev: 6. dec 2019, 11:23 Men vil gerne se det gjort, gerne via hjemmesiden. For når man skal forhandle med en ekspedient, så har de jo en milliard undskyldninger, for ikke at gennemføre et salg der ikke er i deres favør...
Der er jo andre som har bestilt online, så må svaret på dit undren jo være der. Trækker de 50% af en vare, eller samlet køb.

Måske skal man prøve , dog uden at købe, så kan man vel hurtigt se hvad kan lade sig gøre.

Nå, det er jo "din lokale power", så er online salg jo udelukket.
Af dumb
#307042
Jeg har bestilt, og man får 4 ordre linjer, hvor rabatten TYDELIGT er trukket på den billigste vare (dvs. samme ordrelinje som billigste vare). Så det er IKKE en samlet rabat og der står IKKE noget sted at man SKAL returnere noget som helst samlet.