Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af lnielsen
#297794 Måske er det bare mig, men hvorfor i alverden har DR ikke fået live kanaler på deres TV app endnu til de store producenters smart tv platform (primært Samsung og LG). De har jo lavet det til Apple Tv og så er det vel ikke rimeligt at en licensfinansieret Tv station vælger 1 leverandør og giver dem en særlig fordel over for de andre. Det er da en skandale at en licensfinansieret TV station tvinger folk over på enten Apple tv eller flow tv i stedet for at give dem frit valg imellem flow og flere producenter.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297797 Fordi det ikke er en reel app, men blot en genvej til HbbTV. Der er kun Apple TV som har den fulde app indtil videre.
Af lnielsen
#297812 Det er jo netop det som er problemet, nemlig at der ikke er en reel App til disse større producenters tv med live kanalerne. Jeg forstår ikke at DR kan forsvare at forfordele Apple på baggrund af alle andre.
Brugeravatar
Af bbplayer
#297827 Nu synes jeg Chromecast er på linje med ATV, og Chromecast/DRtv app kan altså godt vise live kanaler, fra menu i DRtv app. Er det ikke sidste udvej hvis du ikke finder en app?