Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

By Viggo87
#298443
Så fik jeg afprøvet lg c8 i en 14 dages tid.

Må sku sige jeg er skuffet alm Flow tv klare af8 meget bedre der mange flere detaljer og mere intensitet plus billedet bare er mere naturligt, så kan godt leve med HDR er lidt mørkere end lg :) , og allerede dagen efter valgt jeg bestille et nyt af8 med levering i imorgern og afhentning af det andet.

Og c8 er mere lysstærk ved HDR og det til dels os positivt. Men når jeg ser 65/ 35 Flow tv betyder det bare en hel del at billedet bare spiller 100procent ved andet end HDR

Blev faktisk overrasket over at jeg kom til og savne Sony,s billede kvalitet og billedbehandling så meget. Så kan sagtens leve med lys styrken ikke er den højeste.
Så forstår godt den fik refrerance for bedst tv 2018 , det på mange måde et møg fedt tv. Bare ærgerligt men først skal af med og prøve noget andet før men finder ud hva et godt billede er.

Er bare glad for jeg fik prøvey begge tv afprøvet inden jeg beslutter mig plus at Sony,en nu er nede i 14000kr så spare os lige 1500 fra første gang jeg købt den :D

Men lige til en andet spørgsmål er blevet tilbudt et 5 måneder gammelt af9 i 65 for 17000kr vil det være et bedre køb hvis vi snakker ren billede kvalitet HDR frem for af8? Er fuldstændig ligeglad med dens hurtigere Android chip. Er kun intrerseret i billede kvalitet.

Ellers skal smide de penge efter lidt god lyd i stedet for?
Hilsen en person der glæder sig til få Sonys billede kvalitet hjem igen?
#298449
Nej, det er marginaler der adskiller dem. Du skal tage AF9 fordi du vil have fuld båndbredde på alle HDMI og fordi du måske kunne få brug for eks. eARC eller center-højttaler-funktionen.
By Viggo87
#298452
Okay. Så længe de så ens i billede kvaliten, så står jeg ved mit køb af af8 og glæder mig bare til og få den hjem imorgern igen?? og bruger penge på noget lækker lyd på en tidspunkt.

Og tak for hjælpen forresten ?
By bendix
#298467
Viggo87 skrev:De fleste af kanalerne er HD det yousee webtv app jeg bruger som er rimelig lav bitrate på nogle af kanalerne. Men vil det virkelig se ud som tint når oplæsningen er lav ved hvid baggrund ?
Dit Samsung tv har væsentlig lavere max lysstyrke end dit OLED. Samtidig virker det skørt at du kan se tint på alm tv, specielt når man har i mente at dit Samsung tv højst sandsynligt har stået på vivid. At du så også bytter mærke til et LG giver ikke rigtig mening.

Og vælger du LCD skærmen fra Samsung egner den sig nok ikke så godt til din tv app du smider op på tv’et.

Jeg ville tænke mig grundigt om hvis jeg var dig, Sony er vel de bedste til SD indhold pt.

Bare et godt råd.
By Don Johnson
#298475
Dit tv må næsten have været defekt. Jeg har samme tv (af8) og indstillede den efter de anbefalede værdier fra siden her men måtte altså skrue ned for lysstyrken, det gjorde simpelthen for ondt i mine øjne.