Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af Previous
#296096 Hej alle!
Med et budget på 5-8 tusinde kroner, hvilket TV ville i da vælge?
Mit kun 3 år gamle Sony med Android TV er lige stået af, så jeg er lidt tilbageholdende fra at vælge Sony igen :(
Fundet frem til vedhæftede 4 kandidater, hvad tænker i?:
Vedhæftede filer
(154.26 KiB) Downloadet 13 gange
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#296097 Lidt ærgerligt med Sonyen, da deres XF90 kan fås i 65” til 9000 kr. På billedsiden er den dine kandidater væsentlig overlegen.
Af Previous
#296100 Jamen det lyder fristende! Vil i forklare hvori forskellen ligger og evt. Hvilken af de 4 jeg fandt, der er nærmest konkurrent til den fra Sony?
Af Supergris
#296101 Al elektronik kan stå af, det burde ikke få dig til at afstå fra et bestemt mærke, faktisk er jeg af den overbevisning, at Sony er et af de bedre mærker mht. holdbarhed.
Jeg kender flere, der har fladskærme fra Sony, der nærmer sig de 10 år, og selv har jeg haft skærme fra LG og Samsung, der begge er stået af inden garantien udløb; heldigvis, kan man sige...

Sony 65XF9005 er klart overlegen i forhold til de skærme, du ellers har kig på!
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#296102 XF90 er forsynet med zonestyret belysning, og Sonys nyeste version af bevægelseshåndtering, som samlet set giver dig ret gode kort på hånden til både HDR og hurtige bevægelser. Den vil være dine kandidater overlegen på disse punkter. Læs vores test for at få de finere detaljer med - ikke mindst for at være klar over, hvor den måske ikke er verdensmester.