Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af Mech0z
#296065 Jeg har et noname tvbeslag som sagtens kan klare det nye 600x400 vesa som det nye 75" Panasonic jeg får har, men det nye tv vejer 54kg.

Men det beslag jeg har er skruet i væggen med 4 10cm skruer

Så med mindre de skruer der går ind i væggen kan have problemer med at holde tvet så har jeg svært ved at se hvor svagheden skulle være?

Jeg vil hellere spare de 300kr og spare miljøet for en smugle metal hvis muligt.

PS: Synes ikke lige der var en bedre kategori
Vedhæftede filer
IMG_0748.JPEG
IMG_0747.JPEG
IMG_0746.JPEG
IMG_0745.JPEG
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#296068 Så længe skruerne har godt fat, så skal væggen jo give efter - dvs. kollapse - før det går galt. Der er stort set intet horisontalt træk på sådan et beslag og du har 4x skruer i TV'et, så disse burde også kunne holde. Jeg ville heller ikke bekymre mig.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#296092 Altså dem der sidder i TV'et? Nej, de vil variere afhængigt af din model, men der følger som regel et lille arsenal af forskellige skruer med til beslaget. På visse TV-modeller sidder skruerne allerede i bagpanelet, så man bare kan skrue dem ud og bruge. På eksempelvis visse af Panas OLED-modeller har foden været skruet fast bagpå, så man kunne genbruge samme skruer til et vægbeslag.
Af dieseldk
#296099 Skal nok holde.
Jeg ville nok have sat en skive mellem beslaget og boltene der holder det til væggen, og flytte skiven når du skruer i tv’et så den sidder mellem bolthovedet og plast afstandsstykket eller beslaget hvis du kan finde en bolt så du ikke har noget afstandsstykke på bagsiden