Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#297607 Ikke så overraskende for læsere af denne tråd, da vi allerede kendte de amerikanske priser på Sony ZG9, men her er danske priser på 8K ZG9: https://www.flatpanels.dk/nyhed.php?sub ... 1558338152

Der kommer senere en mini-test af ZG9. Vi får den ikke i testrummet, men har en dag i selskab med tv'et, hvor vi medbringer vores testudstyr mv.
Brugeravatar
Af Peter90
#298651 Jeg ved, at det måske er helt umuligt at svare på, men er der nogen der har et kvalificeret bud på, hvornår Sony AG9 65" rammer et prisleje på ca. 20.000 kr.?
Brugeravatar
Af Siebert
#298687 Når i som anmelder af nye tv er vænnet til en tårnhøj standard er der vist en risico for at i bliver en smule for objektive :-) Hvor er jeres begejstring blevet af. Jeg er den lykkelige ejer af SONY AF9 i 65 " og det er et fantastisk tv. Lige fra sd til dolby vision giver det knivskarpe billeder som overgår mit gamle plasma tv med flere længder og en super lyd takket være akustik surface. I jeres test gider i ikke arbejde med halve point ?? Hvorfor ikke. På det niveau betyder halve point da en forskel. AG9 er lige kåret til verdens bedste tv. Det fortjener da også respekt. Selvfølgelig er LG og Panasonic i samme liga og måske er GZ2000 den nye vinder med et halvt point.
Brugeravatar
Af bbplayer
#298689
Siebert skrev: AG9 er lige kåret til verdens bedste tv.

Kan du ikke lægge en link til alle de sider som er fælles på det område, for så ved jeg hvor jeg ikke skal se på anmeldelser i fremtiden :) Der skal man være rimelig u-nørdet for at tro på en side, hvis det er tilfældet.

Og så er det vel ikke noget du selv tror på? Som at kalde en bugatti årets bil, som kun er for nørder som kan lide hk og kun i et blad.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#298692 Siebert: Man mister helt bestemt lidt begejstring som anmelder med tiden, men jeg vil dog sige, at noget af det også hænger sammen med, at OLED-skærmene ikke rigtig har rykket sig de seneste år. Havde du købt Sonys første OLED-tv (A1) så tror jeg, at du i store træk ville have oplevet samme begejstring som med dit AF9.

AG9 er helt bestemt et TV, som hører til helt i toppen af skalaen, men husk på, at den amerikanske TV-shootout varer en time eller to med effektiv tv-fremvisning. Vi tester ofte TV i 10-20 dage. I en shootout kan man ikke komme rundt om alle elementerne af en skærm, selvom der sidde mange dygtige folk i publikum.