Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af ClausF
#294099 Hej med jer, sidder i den sitiuation at jegg den anden dag ikke længere kunne bruge mit tv. (LG 55EG920 55" OLED TV) Når jeg tænder tvet virke det fint upåklageligt, det er når cursoeren skal bruges der intet sker. samt ok knappen og scroll. Har tjekket med anden remote, og kan se der kommer signal fra selve fjernbetjeningen.
Lg representanten bad mig lave et factory reset af tvet. Gjorde jeg også, men for at gennemføre det skal man klikke på ok knappen på remoten også, hvilket jeg jo ikke kan. Så nu står jeg uden et funkionelt tv. Nogle der ved hvad det koster at lave ? Går udfra det er den lille infered/bluetooth box der sidder lige under tvet der er problemet. Andre der har siddet i samme sitiuation evt, der kan give tips

Alt info modtages med kyshånd
God dag til jer
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#294108 Magic Remote er ikke IR, men bluetooth, så hvis du kan få fat på LGs tarvelige IR Remote (den koster ikke meget) så burde du kunne få gang i TVet.
Brugeravatar
Af bbplayer
#294112 Du skal nok bare parre den med tv igen, Mener du skal trykke HOME+BACK i 5-10 sekunder så går den i pairring mode igen, og tv skulle gerne finde den.

https://www.lg.com/us/lgeai/HDTV/resour ... _enga.html

Se nærmere her, hvordan man gen-registrer sin remote. Lyder dog skummelt den har mistet kontakt, burde bare være et batteri skift.
Brugeravatar
Af ClausF
#294118 Tak for svarene. Har prøvet at paire dem igen, har også prøvet med en anden magic remote. Utrolig nederen sitiuation at stå i. Men tak for svarene
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#294122 Du bør prøve en Remote, som IKKE er Magic, men bare den almindelige IR-betjening.