Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#293739
Godaften.
Først og fremmest en præsentation.
Jeg er ny på forummet, så hvis dette problem allerede er adresseret. Eller omtalt. Så beklager jeg.
Mit spørgsmål lyder: En god ven af undertegnede har oplevet problemer med store lydforskelle på samsung fladskærm anno 2016 model. Den udsender LPCM/Mpeg 2 kanals lyd men lyden skifter ofte voldsomt i volume både op og ned ca hver 5 min. Den er tilsluttet en ældre sony forstærker med 8 og 16 bits dekodning i 2 kanals.
Nogle der ved om Waoo/fibia udsender lyden i VBR? da dette ville forklare en del.
Problemet er især kendetegnet ved følgende kanaler dr1 tv2 og viasat kanaler 3+ mfl. Kan det evt løses ved at tilkoble en forstærker med 24 bit dekoder eller en ekstern dekoder med samme type afkodningsmuligheder Ac3 DTS Mpeg2 LPCM?
Med venlig hilsen Provinsen
#293745
Godmorgen.
Jeg takker for svaret. Jeg har selv haft et Samsung tidligere. Mindes dog ikke jeg selv var uheldig at støde på dette problem. Kan det tænkes at det er en Firmware/softwareopdatering af skærmen der kan have lavet noget bøvl...?
Tv et´har nemlig været udfordret tidligere grundet en mislykket systemopdatering, det fungerer fint ellers skal det siges.
#293747
Jeg mener, at Samsung har tilføjet noget til 2019-modellerne, men jeg er ikke 100% sikker. Ingen af delene hjælper dog trådstarter.

Jeg tror ikke, at det skyldes opdateringer eller mangel på samme. Nok nærmere ændringer hos TV-udbyderen.