Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af Beckham
#290816
Basto skrev:Men omvendt ville du ha været godt frustreret hvis du først opdagede det efter garantien var udløbet ..


Mvh michael


Korrekt....men måske opdager man det aldrig? Selv efter jeg havde opdaget det, så kunne jeg ikke se det når jeg satte mig over i sofaen...pointen var bare at man skal passe på med at lede for meget efter fejl. Man kan altid finde noget der er galt, hvis det er det man vil..:-)
Af dk_iceman
#290978 har haft fornøjelsen af 55" XE9005 siden november sidste år.. elskede virkelig det tv..

her for en måneds tid siden ville jeg lige tørre skærmen af og der var så en flot hvid baggrund.... med HELE 10 knap så flotte tordenfluer fordelt pænt ud over nedre midt og højre side..

havde egentlig troet jeg havde sløset med rengøringen af tv'et.. :( :(

jeg stod og ville ha det ind i soveværelset og nyt til stuen og havde egentlig regnet med enten 55" el. 65" XF9005, men når vi hver sommer har åbne vinduer nærmest konstant ja så er jeg sgu ikke sikker på jeg tør tage chancen igen..

så nu kom der et LG B8 55" op istedet, den har da sine plusser, men nogle ting fra sony synes jeg at jeg mangler så nu kører tvivlen så om LG skal retur og jeg tager chancen med nok en 65" XF9005
Brugeravatar
Af Basto
#290985 Ja jeg kan godt følge dig det er et fantastisk tv , men sony ved det jo udmærket godt, og jeg hænger i og giver mig ikke. (fejlen er på deres side og forbrugerrådet har jo slået fast hvad de mener om torden fluer i fjernsynet, så man sku mene at Sony og Elgiganten udmærket kender reglerne!!


Mvh Michael