Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af b2k-dk
#274139 Jeg forsøger at opdatere mit LG OLED65B7V fra version "04.70.85" til den nyeste version "04.70.95" Jeg har tidligere gjort det via en USB-nøgle, hvor tv'et registrerede USB'en ved isættelse, men nu sker der ikke noget. https://www.lg.com/uk/support/support-p ... -OLED65B7V

Er der nogen af jer, der har haft held til, at opgradere til version "04.70.95" ?
Brugeravatar
Af HrJensen1
#274140 Lad tv opdatere selv i stedet for at lægge alle de forskellige software i, som man kan finde på nettet. Der kan være forskel på software og hardware - selv på samme modelnummer
Brugeravatar
Af bbplayer
#274142 Du skal ikke tro alt du læser.

Firmware til din model, kan kun installeres når LG vil have de er kompatibelt. En unik krypterings nøgle på gør det umuligt at installere på andet tv , som ikke matcher nøgle eller krav.

Der er kun et men!, det er beta firmwares som er lavet til din model men kan begrænse funktionalitet hvis versionnummer er meget højere end din nuværende, f.eks 05.99.99 og du har 04.70.85 , så risikerer du at låse skærmen så du nok aldrig får en anden firmware på igen, da din nye firmware har højere nummmer som kan være tilfældet for beta udgivelser til udviklere, som altså godt kan rulle tilbage til tidligere revisioner, som du så ikke kan (så let).

LG har ikke lavet USB nøgle løsningen, for at man skal lade være, de har fuld tillid til at kun rigtige firmwares passer. Henter du firmware på LG's side , så har LG jo selv bekræftet den er kompatibel og lavet til din model. Du kan komme ud for at nogle ligger på engelske sider, andre på norske :) De er stadig lige kompatible men opdateringer er nok primært for det land, så derfor findes den ikke så mange andre steder før de også får inkluderet ændringer eller det er globale ændringer.
Brugeravatar
Af b2k-dk
#275346 #Kaktus-bruger# jeg forsøger at få det opdateret, i håb om, at det vil rettet en irriterende fejl. Jeg oplever desværre tit, at tv'et mister signalet til mit Apple Tv 4K og PS4 Pro og skriver "Intet signal".

Er der andre, der har haft samme problem evt. på samme model?
Af Dusty
#275348 Tyder på det er kvaliteten af dit HDMI kabel den er gal med. Eller lavpraktisk handshake problem (ved ikke om du bruger receiver og evt. har programmeret noget universal Remote til at udføre handlinger i en bestemt rækkefølge samt tid mellem aktiviteterne).
Vedr. opdatering til nyeste firmware skal du ikke være så nervøs. Har selv tidligere loaded fra andre LG sider før DK fik varianten. Brugere på AVS Forum gør det i ét væk uden problemer overhovedet.