Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af Grandahl
#265179 Ja det er jo netop det der kilden eller achilleshælen for mig. Sortniveauet eller manglen på samme hos IPS paneler, jeg har virkelig set mange tv med ips panel, og det er frustrationen over at grå billeder der skulle være sorte. Når jeg er hos min bror nævner jeg det aldrig, og det er da også ok en aften eller eftermiddag..

Men var det mit eget tv ville jeg komme til at hade det, det er jeg ikke i tvivl om, så det er klart en no go for mig.
Brugeravatar
Af barslund69
#265180 [quote="Grandahl"]Ja det er jo netop det der kilden eller achilleshælen for mig. Sortniveauet eller manglen på samme hos IPS paneler, jeg har virkelig set mange tv med ips panel, og det er frustrationen over at grå billeder der skulle være sorte. Når jeg er hos min bror nævner jeg det aldrig, og det er da også ok en aften eller eftermiddag..

Men var det mit eget tv ville jeg komme til at hade det, det er jeg ikke i tvivl om, så det er klart en no go for mig.[/quote

Ja du siger det meget godt. Har en kammi der har det LG. Der er ok billede på det og kan gå at se det ind imellem men ikke hver dag. Når jeg har besøgt ham og kommer hjem til 9005 så er man bare glad.