Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af jamm
#263612 Er ny på dette forum så jeg prøver med et lett spørsmål.

Har nå en Philips 55POS9002/12, sammen med en Samsung HW-K960 Soundbar. TV og Soundbar er koblet til HDMI 2(ARC) på TV og HDMI Out (ARC) på Soundbar.
TV er kjøpt hos Elkjøp (Elgiganten) her i Norge. På grunn av store problemer med Lip-Sync og andre problemer med lyd har jeg valgt å returnere TV.

Har nå bestilt en LG OLED 55C7V som erstatning for Philips TVen. Har lest om en del problemer med C7V og lip-sync, men ingen nyere rapporter etter oppdatering til versjon 04.70.30

Er problemet med Lip-sync borte med siste oppdatering?
Af DanielPT
#263618 Hej. Jeg køre med LG C7 og HDMI ARC ned i min Denon AVR-1912 og har ingen problemer med lip-sync.

Mvh Daniel
Brugeravatar
Af jamm
#263677
DanielPT skrev:Hej. Jeg køre med LG C7 og HDMI ARC ned i min Denon AVR-1912 og har ingen problemer med lip-sync.

Mvh Daniel


Takker så mye.
Da er det bare å vente på LG TVen
Brugeravatar
Af Ultimathor
#268642 Jeg har lige fået et LG B7 og har en del problemer med lip-sync. Jeg har indtil videre kun brugt ATV4K, da jeg ikke har nogen tv-kanaler og jeg har ikke fået sat min Netflix konto op endnu.

Det gør sig gældende lige meget om jeg kører med internal speakers eller via ARC til min Yamaha RX-V677 receiver. Jeg har som sagt indtil videre kun testet via ATV4K. Jeg har opdateret firmware til 04.70.30.

Jeg bruger Infuse til at spille UHD rips, der ligger på min computers harddisk. Det ser ud til at være værre med UHD content end hvis jeg f.eks. streamer DR fra ATV4K, men det er dog tydeligt begge steder.

Er der nogen, der har forslag til, hvordan jeg kan trouble shoote problemet yderligere?

På forhånd tak for tips :-).

KH,

Thor
Brugeravatar
Af Ultimathor
#268656 Nej, indtil videre har jeg kun konstateret, at det er der.

Eftersom at problemet er der både når jeg bruger tv'ets højttalere. og når jeg sender lyden til receiveren, tænker jeg, at det ikke er receiveren.

Tak for tippet om at man kan justere lip-sync på tv'et. Det vidste jeg ikke. Hjem og lege videre i aften :-).

Jeg vender tilbage, hvis jeg ikke kan få det til at funger.
Brugeravatar
Af C.O
#268695 Hey Jamm
Har philips 9002 og så samme opsætning som du beskriver, dog med en soundbar fra JBL/Harman SB400.
Jeg har ikke lip-sync.
Men det er også muligt på philips at stille på dette hvis man har det,,er det prøvet ?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#268703 Nej, Philips har ikke mulighed for justering af lipsync.
Brugeravatar
Af C.O
#268709 Torben

Forskydning af digital udgang = indstil en lydforskydning hvis du ikke kan indstille en lydforsinkelse
i hjemmebiografen.

Er det ikke der det kan gøres ?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#268720 Kan den også justere i begge retninger?
Brugeravatar
Af C.O
#268728 Jeg kan kun køre fra 0 - 60
Køre jeg den op kommer det ud af sync.

Så har jeg også denne mulighed : Forsinkelse af digital udgang ( fra og til). = sluk denne forbindelse hvis der er indstillet en lydforsinkelkse i din hjemmebiograf.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#268730 Jeg skal ikke kunne sige om den hjælper. Yderligere forsinkelse er dog næppe vejen frem. På LGs model kan man forskyde i begge retninger, men mest i retning af forsinkelse af lyden.
Brugeravatar
Af Ultimathor
#268994 Jeg har nu arbejdet en del med AV sync adjustment, men synes ikke at resultatet er super godt. Jeg skal ind og på rigtig mange film - også hvis jeg ser dem gennem Netflix på B7's native app. Jeg kører lyd ud gennem ARC til en surround receiver. Når jeg sætter lyden til internal speaker bliver det en lille smule bedre, men der er stadig lidt problemer.

Jeg ville invitere min mor over og se Apollo 13 (fra Netflix). Det er umuligt at få den til at virke ordentligt uanset hvilken indstilling jeg laver. Er der nogen, der vil gøre mig en tjeneste og se, om I kan få den til at spille uden problemer?

Normalt bruger jeg ATV4K direkte i B7 men Jeg overvejer, om det vil blive bedre, hvis jeg køber en nyere receiver med 4K pass through og så kører det hele derigennem. Hvad er folks erfaringer med den problemstilling?
Af lkodk
#269061 Generelt oplever jeg ikke sync problemer på mit C7, hverken fra ATV4K (via receiver) eller de indbyggede apps via ARC.
Jeg synes jeg oplevede problemer lige da jeg fik mit tv og ATV4K, men har ikke set noget til det i lang tid. Det kan være efter jeg slog AV/Lipsync til på både receiver og tv. I starten havde jeg det kun slået til på receiver.

Jeg kan desværre ikke teste med Apollo 13, da den ikke er at finde på min Netflix.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#269064 Mht ATV så oplever jeg sync-problemer på visse film. “kæledyrenes verden” på iTunes har forsinkelse på lyden, men det er den eneste jeg har haft problemer med. Jeg ved dog, at andre har haft problemer især hvis Match Framerate er aktiveret.
Brugeravatar
Af Ultimathor
#269076 Jeg har lige købt en ny receiver i dag (Denon AVR-X400H), for at se, om det skulle være et problem, der opstod ved at lyden kørte gennem ARC. Nu kører jeg ATV4K til receiver til LGB7. Det er blevet noget bedre, men der er stadig problemer med lipsync. Det gør sig gældende både når jeg afspiller Netflix (f.eks. House of Cards) på B7s native app og også gennem ATV4K. Jeg har prøve at sætte sound out til tv'ets internal speaker, hvor det kører i stereo og her er problemet det samme. Tyder det ikke på, at der er noget galt med tv'et, eller er det for hurtigt at nå til den konklusion?
Brugeravatar
Af Ultimathor
#269394 Det viste sig, at tv'et ikke havde den seneste firmware, til trods for, at den ikke kunne finde den med autoupdate. En download fra LGs site hjalp til og nu er der ikke længere problemer med lipsync. Det vil sige, at der er visse rips, der stadig ikke fungerer, men Netlix og HDR rips via Infuse kører som en drøm.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#269398 Jeg oplever nu altså også lipsync problemer på visse BD rips via Infuse, så det behøver ikke være LG der har et problem. Det er et ret diskuteret emne på deres forum.