Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af Mozart
#261400 HBBTV. Kan ikke mere se hbbtv efter DR har opdateret med ny brugerflade.- Er der andre der har det problem. Jeg har et Sony HX 923. Ved man om der senere vil komme en opdatering så det igen er muligt?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#261402 Det burde kunne fikses med en opdatering, men det er noget Sony skal engagere sig i.
Af Mozart
#261403 Har talt med Sony. De har ingen mulighed for hjælp. Henviser til DR. Ville blot vide om I havde andre løsninger.
Brugeravatar
Af Bent odense
#261407
Torben Rasmussen skrev:Det burde kunne fikses med en opdatering, men det er noget Sony skal engagere sig i.

Sony kommer ikke med nye software opdatering til tv fra 2012.
Af Mozart
#261409 Ja det er "flot". Så der er kun 2 muligheder. Nyt TV eller drop HBBTV. Men Sony mener stadig det er DR's Problem.
Brugeravatar
Af Bent odense
#261411
Mozart skrev:HBBTV. Kan ikke mere se hbbtv efter DR har opdateret med ny brugerflade.- Er der andre der har det problem.

Har selv et 55HX855 der halter det også med at aktivere HBBTV.Men det går da.
Af Mozart
#261412 Ja men på min supermodel HX923 (dengang) går det ikke. Siden er længe om at downloade. Prøver du så at komme ind på siderne dukker der en fejlmelding op " UNDEFINED", og så stopper det hele. Så det går rigtigt "godt".
Brugeravatar
Af Bent odense
#261413
Mozart skrev:Ja men på min supermodel HX923 (dengang) går det ikke. Siden er længe om at downloade. Prøver du så at komme ind på siderne dukker der en fejlmelding op " UNDEFINED", og så stopper det hele. Så det går rigtigt "godt".

Nej der kommer ikke nogen fejl melding op,med der står tv'et er ikke tilslutte internet så trykker jeg igen på den røde knap,så virker det. :)
Og tro ikke det er et DR problem. Virker fint på mit 65 XE9005.
Af Mozart
#261414 Tak for tippet. Det virker bare ikke. Den gule ramme med ordlyden "UNDEFINED" bliver stående på skærmen uanset hvad du gør ( selv når du går tilbage til direkte TV). Bliver nød til at skifte program for at lukke.
Brugeravatar
Af Bent odense
#261415
Mozart skrev:Tak for tippet. Det virker bare ikke. Den gule ramme med ordlyden "UNDEFINED" bliver stående på skærmen uanset hvad du gør ( selv når du går tilbage til direkte TV). Bliver nød til at skifte program for at lukke.

Har du mod på at nul stille tv'et og se om det virker?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#261416 DR har ændret i deres henvisninger i HbbTV for nyligt, hvor det også forsvandt fra eks. Samsungs TV. Samsung rettede vha en opdatering, så selvom man kan anføre, at DR har skylden for at referencerne er ændrede, så kan man jo ikke kræve, at de beholder samme struktur til evig tid. Det må være Sonys opgave at få deres “apps” og features til at virke.

Jeg havde nok anskaffet mig en Apple TV og brugt DRs app (og alle de andre, som Sony heller ikke opdaterer).
Af Mozart
#261417 Ja men så er løsningen jo nok et nyt TV. Det irritere mig blot, da det var en dyr sag. Men sådan er udviklingen jo. Tak
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#261419 Som nævnt, så kan en ekstern streamer gøre det. Billigste metode er nok en Chromecast, men i min mening virker en ATV bedre. Du kan endda nøjes med en 4’er da du ikke har HDR eller 4K, så den må kunne findes billigt i den blå.
Af lennon
#261420
Mozart skrev:Ja men så er løsningen jo nok et nyt TV. Det irritere mig blot, da det var en dyr sag. Men sådan er udviklingen jo. Tak


Løsningen er da et AppleTv , som er temmelig fremtidssikret . . ?
Brugeravatar
Af bbplayer
#261422
lennon skrev:
Mozart skrev:Ja men så er løsningen jo nok et nyt TV. Det irritere mig blot, da det var en dyr sag. Men sådan er udviklingen jo. Tak


Løsningen er da et AppleTv , som er temmelig fremtidssikret . . ?

:) Tør du sige det om deres tidligere model? Hvis den tidligere var fremtidssikret, så burde folk ikke købe den nye eller? Er der noget fremtidssikring vi glipper der?

Eller er det ikke fremtidssikring men forbedringer du mener.
Af Mozart
#261424 Det må du være rar at forklare nærmere. Ved ikke hvad du mener. Har ikke nævnt noget om fremtidssikring?
Brugeravatar
Af bbplayer
#261426 Det er vist Lennon som mener ATV gen. UHD også er fremtidssikret, som den sidste ATV så ikke var .
Af Mozart
#261427 OK jeg havde sådan set kun et lille spørgsmål Vedr. problemet om HBBTV. Om der var en løsning. Så det bliver spændende om der er DR eller Sony der har problemet. Så mon ikke vi burde lukke debatten her? Vender tilbage hvis jeg høre fra DR.
Af lennon
#261431
bbplayer skrev:Det er vist Lennon som mener ATV gen. UHD også er fremtidssikret, som den sidste ATV så ikke var .


Njahhh. . . jeg mente nu, at mht brug og opdatering af de mest gængse streaming-apps så forekommer AppleTv rimelig fremtidssikret i forhold til diverse smarttv platforme . Og efter min bedste overbevisning en bedre og billigere løsning for trådstarter end et nyt TV (!) Men det er da rigtigt,at intet produkt - i ret lang tid - kan favne om alle de format og opløsnings tiltag der kommer i stride strømme . . .
Brugeravatar
Af bbplayer
#261447 De taler om 8K skærme de næste par år, måske allerede næste år. Der er så flere DV formater, og så er der HFR .

Jeg ved ikke hvor fremtidssikret noget er, teknologien løber fra alle, også dem som forsøger at købe et tv de håber holder 8 år :) Det gør det bare ikke mere, uden en ekstern boks til at løse nogen af problemerne.