Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af henningelk
#265081 Vi har to stk. Philips 47PFL4007T/12 i familien og de har kørt hbbTV ganske fint i flere år.
Vi var bortrejst en god del af efteråret og da vi kom hjem i december konstaterede vi, at hbbTV ikke længere virker, som det skal, idet vi også får "undefined" kassen i billedet.
Engang imellem lykkes det faktisk at få startet afspiling af "udsendelsen", men kassen bliver liggende ovenpå "udsendelsen". Som oftest starter afspilningen overhovedet ikke.
Jeg har fortalt DR om problemet, og de sagde den 8. december til mig at de havde lavet en opdatering vedrørende Philips TV for nylig og at de erkendte, at de derved kunne have glemt et eller andet, men at de ville se på det og få det til at virke igen også for vores model.
I dag, 10. januar 2018, har jeg haft kontakt med DR igen, og jeg fik at vide at man stadig arbejder på det og at der om en måneds tid vil fremkomme en liste over de apparater, som kan køre hbbTV.
Jeg bad medarbejderen jeg tale med om at lægge modelbetegnelsen Philips 47PFL4007T/12 på teknikernes bord, sådan at de kan gøre det der skal til, for at vi kan bruge hbbTV igen.
Det blev foreslået at vi i mellemtiden bruger chromecast via en smartphone, men det er ikke nogen god løsning for min onkel, som bliver 100 den 23. februar og kun har en window smartphone. Det vil være dejligt, om DR kunne få løst opgaven med hbbTV vores model til min onkels fødselsdag.
Jeg har ikke forstand på teknikken omkring hbbTV. Jeg ved ikke engang om den gule kasse med "undefined" kommer fra TV'et eller DR. Hvor kan man se noget om teknikken?
Af Mozart
#265088 Velkommen i klubben. Har samme problem med mit Sony. Ved ikke hvor seriøst DR tager problemet. De gange jeg har haft kontakt med dem, har de spillet bolden videre til Sony og vise versa.
Brugeravatar
Af Basto
#265107 Det er jo det der sker med de kære .apps .. man skal ikke købe fjernsyn for smart tv delen . ( Det råd fik jeg herinde da jeg skulle købe . Og det var et godt råd

Mvh Michael
.