Om tilbehør og kabler til hardware eller skærme.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#289344
Jeg følger skam med i tråden, men man bliver hurtigt blæst lidt bagover :D

Min intention var faktisk bare at få anbefalet et 5meter hdmi der virker. Tænkte der måske var nogen der havde købt et på 5 meter der virker på en af de følgende og derfor kunne anbefale et særligt et efter egen erfaring. Det jeg har købt som skulle virke, virker kun på en alm ps4 og hverken på min ps Pro, Apple tv eller Xbox one x, der kommer slet ikke noget billed på.
#289346
Ja, det kunne være lækkert. Grunden til jeg ikke bare fare ud og køber nogle dyre kabler, er at jeg syntes at have læst der ikke skulle være forskel på dyre og billige kabler, og så er det lidt fjollet at købe 3 kabler til 500-700 kroner stykket hvis de så heller ikke fungere.. det er sku lidt en jungle syntes jeg, det burde da ikke være raketvidenskab at få et kabel der kan det de skriver på pakken ?!
#289348
Der er forskelle, et par af dem her, navne kan dog stadig være misledende på nogle fabrikant kabler.

High speed,
Premium high speed
Ultra high speed (ikke ude endnu, ser det ud til) udover belkin som ikke har certifikat på sine.

Kvaliteten er nok gået hen og blevet det vigtigste og på 5 meter, som andre siger, skal støj interferens være lav, og det kan så nok være svært at vurdere.

Hos av-cables eller av-connection er der vist ikke problemer med returnering hvis de ikke lever op til dit mål, og så kan du klage og få byttet, så længe de også selv skriver det virker. De har det med at skrive med småt under deres vare hvis noget ikke virker :)
(Her mener jeg kabler kommer i plast poser, så de let kan pakkes og sælges igen, måske)

Jeg har ikke x1x eller ps4 pro, og ikke ATV, udover UHD afspiller, som nok ikke har 4k60p udover start skærmen, og herfra var det kun billede+lyd kombo, som gjorde udfald på kablet her, med dårligere lyd, kunne billede godt ses men ingen atmos.
#289354
Nu ved jeg ikke hvor mange kabler du skal have, men hvis du skal have tre, løber det jo hurtigt op med sådan et kvalitetskabel.

Jeg ville personligt selv gå efter et kabel der understøtter 18 Gbit/s, på op til seks eller syv meter, når det skal være fem meter langt, selvom du nok ville kunne klare dig med kablerne som understøtter 2160p op til fem meter. Av-Cables er rigtig gode til at skilte med hvor mange Gbit/s kablet kan klare og hvor mange meter de mener kablet kan klare den høje opløsning i.

De fleste Hama highspeed kabler på Elgiganten hjemmeside skilter med 10 Gbit/s, så jeg tror det har sat begrænsningen for signalet fra dine enheder, når du har skulle afprøve kablet på disse. Hvis du f.eks. har sat stikket i ved 4K/60 som aktiv resolution, så tror jeg ikke der vil komme noget frem.
#289356
Det kabel jeg har købt skulle understøtte 340 MHz/ 18 gnps det står der ihvertfald bag på pakken.
Men som Torben skrev, kan det vel også være et defekt kabel?

Det er en lille 900krone for de 3 kabler jeg skal bruge, det syntes jeg ikke er så slemt, når man tænker på hvor mange penge man kaster efter konsoller, fladskærme og andet elektronik udstyr. Men det er måske bare mig :)
#289357
Okay, ja det kan selvfølgelig være. Tallene på pakken lyder bare underlige, normalt hedder det 10.2 og 340 eller 18 og 600, det kunne godt lyde som om der er andet galt end at det bare er defekt.

Det er selvfølgelig relativt, jeg synes det er en god slat, når jeg ved at jeg kan få tre kabler med samme båndbredde og opfyldning af krav til under det halve.
Men jeg kan også godt følge dig i at have lyst til at holde sig væk fra ikke Premium mærkede kabler, når du nu lige har stået i en mærkværdig situation.
#289359
Prøv at tage i Harald Nyborg og køb deres Pro kabler. Prøv den ene; hvis den ikke virker, så tag ud og få pengene tilbage, så ved du, du åbenbart skal ofre mere...