Emnet er Blu-ray og harddiskoptager-bokse af alle arter

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#227777
Hej

Så fik jeg endelig købt en ny harddiskoptager, men der er flere ting jeg gerne vil have hjælp til, stort som småt - Ikke alt står i manual og nogle ting kan gøres på flere måder. Skriv/svar helst kun hvis du er sikker i din sag til de svar du evt. kan svarer på - dvs. du selv har den magen til.

a) Problem - Jeg har sat den til at optage (Tidsplanlægning/Timet) Tv2 - manuelt man+tir+on+tor kl. 20-22, men igen idag, som sidste onsdag, stopper den når badehotellet er færdig kl. 20.55 - der står optagelse er fuldført - Vi kom hjem 20 min over 20.00, og gik så ind i optagelser og klikkede på den der stod REC med rødt over, fordi det er det den jo optog og som vi skulle se forsinket og idag var det det eneste den optog (ikke timeplay men alm optagelse) - Vi ser det så og pludselig står der "Optagelse fuldført" og den stopper selvom den er sat til som sagt at optage fra 20-22 - Der er ikke problemer en af de andre dage når vi ikke er hjemme fra 20-22 og hvor den optager 2 kanaler samme tid på tv2 og tv3 - Hvad gør vi galt ?

b) Efter 5 minutter cirka springer HDD på standby pauseskærm - der kommer sort skærm med SAMSUNG logoer, kan man ikek få det væk til aldrig at gå på standby ?

c) Kan man ikke skifte layout/design/farve fra store firkanter med store thumbs af alle optagelser til en enkelt linie liste istedet? Og også der hvor ens Planlægningsoptagelser vises, der er kun 4-5 på en side - ville hellere have en mindre overskuelig liste ?

d) Kan man ikke sætte Display/Pop up bokse, der kommer frem øverst på skærmen når man spoler (OSD = on sreen display) til at den bliver længere tid på skærmen - træls når man spoler at tiden går væk hurtig ? Evt at den bliver hele tiden på skærmen ?

e) Jeg talte til 19 klik for at slette en optagelse hvis man stod far starten uden man er komemt ind i en menu (en fra nederste række) Kan man ikke gøre det hurtigere gøre det nememere ?

f) Og hvorfor, når man går ind i OPTAGET ting, skal man først vælge HD og så HD og så er listen først med optagelser, hvad skulle ellers være end HD?

g) Hvor kan man se om den optager i bedste kvalitet HD eller SD? Kan man ikke se hvor meget man kan optage endnu i høj/lav kvalitet - Eller kan man kun vælge 1 kvalitet dvs. et forud bestemt antal timer - er der ikke et sted man kan vælge lav kvalitet, bedre, bedst elign. ? Og samtidig se antal timer man kan optage i hver sin opløsning/kvalitet?

Ja det er vist nok for nu har mere ... Svar gerne på 1 eller flere spørgsmål, og gerne om du er 100&%& sikekr eller tror !

Tak
#260323
Er der virkelig ingen, der kan svare?

Jeg har netop købt samme maskine, selv om jeg allerede HAR haft den slags oplevelser med Samsungs brugerflader tidligere.

Jeg har et uddybende spørgsmål til punkt e, hvor Julemanden angiver 19 klik for at slette en udsendelse. jeg kan OVERHOVEDET IKKE finde ud af at slette noget. Hvordan gør man?

En anden har for et år siden stillet netop det spørgsmål på Samsungs hjemmeside, men heller ikke der er der givet et svar. Måske kan Samsung ikke SELV finde ud af deres brugerflade ...!