Brug denne kategori til at tale om digitale såvel som analoge tv-tunere, samt andet modtageudstyr

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Holm86
#104488
Hvis man har yousee med fuldpakken er der så nogle der ved om det er muligt at bruge et piratkort til at få HD kanalerne?
Af noxity
#104489
Tror du spørger det forkerte sted.

Og hvis du ikke har råd til 30kr/md, så skulle du måske overveje om det er klogt at betale for fuldpakken til at starte med.
Af Holm86
#104492
Det har mere noget at gøre med at jeg syntes det er dybt til grin at man skal betale 15kr måneden for hvert ekstra kort man skal have.
Af Snurrerundtlyd
#104493
Holm86 skrev:Det har mere noget at gøre med at jeg syntes det er dybt til grin at man skal betale 15kr måneden for hvert ekstra kort man skal have.
Køb et SmartWi kortdeler system for at undgå at betale mere end én abonnementsafgift, her er et par af mine tidligere indlæg om SmartWi:

http://www.flatpanels.dk/flatforum/view ... 5151#95151
Snurrerundtlyd skrev:Hvis du gerne vil kunne anvende YouSee Plus Kort til mere end et TV uden at skulle betale mere end 1x abonnementsafgift på YouSee Kort så køb SmartWi: http://www.smartwi.net
Med SmartWi kan du dele ét kort imellem flere TV/bokse inden for samme husstand.
På trods af at at deres hjemmeside er på engelsk, så er SmartWi et dansk firma, så der er mulighed for support på dansk hvis det skulle blive nødvendigt. De har også deres eget brugerforum.
SmartWi har er fuldt lovligt at anvende i Danmark og har ikke noget med piratkort at gøre. Den deler bare et originalt kort imellem flere TV.
http://www.flatpanels.dk/flatforum/view ... 8014#98014
Snurrerundtlyd skrev:
Sjuft skrev:Jeg går og leger lidt med tanken at købe boxer tv. Men da jeg har flere tv, tænkte jeg om man bare kan flytte kortet fra tv til tv?
Eller bliver det låst på den ene eller anden måde?

Du kan godt flytte kortet ja.
Men I stedet for besværet med at flytte kort kan du i stedet købe en SmartWi kortdeler.
http://www.smartwi.net
Så stikker du bare Boxer koret ind i den trådløse hovedenhed, og indsætter trådløse klientkort i alle dine CAMs i de forskellige TV.
Så kan du endda se forskellige kanaler samtidigt på forskellige TV.
Det kræver kun ét Boxer-kort og er lovligt at anvende i Danmark. SmartWi er et dansk firma, så du kan også få support på dansk, hvis der skulle være problemer. Men de har også eget supportforum, og ifølge brugere der virker det med nyeste firmware også med det danske Boxer system: http://www.smartwi.net/phpBB3/viewtopic ... 492#p10492
meget_tilfreds skrev:Hej

ville bare lige give mit input med :-)

Har lige hentet mit smartwi sæt i torsdag, og sætte blev leveret med softwaren som passer til boxer, og kan kun sige at sættet var plug 'n' play, det har kørt lige siden i de org boxer ci moduler, i mine 2 philips tv og min media center pc, hvor det sidder i et knc1 tv kort med ci modul til.... kan kun sige køb det og spar mange penge, jeg spare selv 4020 kr om året, ved kun at have et boxer kort i stedet for 3 med den store boxer pakke... og det er nu nemmere end at flytte rundt sit kort til de forskellige enheder eller det meste geniale kan se 2 forskellige kanaler og optage et helt 3. :)

SmartWi koster lidt i anskaffelse, men det bliver hurtigt billigere end at skulle købe 2 eller flere kort for at have et til alle husstandens TV og recorder/mediacenter.

Et startsæt med hovedenhed inkl. 3 trådløse klientkort koster ca. 1300 kr. de fleste steder, men jeg har fundet det til 999 kr. her: http://www.licotronic.com/product.asp?product=1894

Og fra Tyskland kan det købes endnu billigere. 119,90 € (892 kr.): http://www.satshop.tv/Trldlrse-cardspli ... 3-Clienter

[img]http://www.satshop.tv/bilder/produkte/g ... ion_b3.jpg[/img] [img]http://www.licotronic.com/Graphics/Products/1894d.jpg[/img]

[img]http://www.licotronic.com/Graphics/Products/1894.jpg[/img]
Af tommyaa
#104510
virker det også til viasatog canal digital???

Tommy
Af Snurrerundtlyd
#104518
tommyaa skrev:virker det også til viasat og canal digital???

Tommy
Det virker tilsyneladende ikke med Viasat som anvender NDS (VideoGuard) encryption:
http://www.smartwi.net/phpBB3/viewtopic ... 7714#p7714
smartwi skrev:Viasat is using NDS encryption, witch is not supportet by SmartWi
Men det virker så vidt jeg ved til Canal Digital som anvender Conax encryption.

Men prøv at kontakte dem og spørg for at være på den sikre side.
SmartWi er et dansk firma, så de ved helt sikkert hvilke af de danske udbydere det virker til.
http://www.smartwi.net/contactus.html

Du kan også prøve at søge i deres forum og evt. spørge der: http://www.smartwi.net/phpBB3/index.php
Senest rettet af Snurrerundtlyd 14. jun 2010, 23:14, rettet i alt 1 gang.
Af lak
#104532
Nu er det jo nok ikke så meget videocrypt der er problemet men mere det at kort og box id hænger sammen i viasats system. For at det ville kunne bruges skal man bruge en drembox hvor det er muligt at kopiere box id fra den box kortet er kodet til. På den måde er det muligt at have flerer "ens" recievere. Systemet virker ved at krypterings systemet spørger om en kode fra kortet og modtager derefter en. Den bliver gemt i memory og brugt til at decode streamen fra sat'en. For at man ikke oplever udfald er der en hvis tid på nogle sekunder inden udfald af billedet hvis koden ikke kan modtages fra kortet. Hvis recieveren ikke modtager koden spørger den efter den igen og igen indtil tiden er udløbet og billedet bliver kodet. Det er den tid der kan bruges til at sende koden ud til andre modtagere hvis de vel og mærket har samme id eller ikke kører på et system der kræver det.
Har testet det på boxer og canal digital, men lige præcis canal digital er der ikke nogen fidus ved det mere, da man kan få op til fire kort gratis nu, uden ekstra kortafgift mv. Til gengæld er måneds prisen sat noget op.
PT. findes der ingen offentlige tilgængelige piratkort til hverken viasat, canal digital eller boxer. Det eneste er card sharing systemer som denne beskrevet her eller via ethernet på f.eks dreambox. Sidstnævnte virker på alle systemer.

blot til info.
/lak
Af Snurrerundtlyd
#104540
lak skrev:Nu er det jo nok ikke så meget videocrypt der er problemet
Sorry jeg skerv forket i mit forrige indlæg. Krypteringssystmeet heddet ikke VideoCrypt, men VideoGuard.
VideoCrypt var et system anvendt af Sky i de gamle analoge dage. Men de fik udviklet verdens hidtil mest avancerede CAM krypteringsystem VideoGuard (NDS).

Men jo, VideoGuard er et problem, det understøttes ikke af SmartWi. De er et utroligt lukket system med meget høj sikkerhed og det er heller aldrig lykkedes nogen at hacke NDS VideoGuard for at lave pirtakort til i modsætning til stort set alle andre CAM krypteringssystemer som er blevet hacket.
Det er mig bekendt heller ikke lykkedes nogen af SmartWi's konkurrenter at splitte VideoGuard til flere bokse. NDS VideoGuard bliver også brugt i en del andre lande, f.eks. af Sky i UK og mange andre land, DirecTV i USA, Hot og Yes i Israel, Foxtel i Australien samt mange andre udbydere verden rundt: http://en.wikipedia.org/wiki/VideoGuard

Som man kan se er VideoGuard (NDS) ikke på listen over understøttede systemer, i modsætning til både Conax, Viaccess, Cryptoworks, SecaMediaguard og Irdeto.

http://www.smartwi.net/downloads.html
Firmware for SmartWi masterbox T=0 & 1protocol

The SmartWi firmware is the file you upload to the Masterbox.

Conax AS Norway (Conax)
Viaccess France (Viaccess)
Cryptoworks Holland (Cryptoworks)
Nagra France (SecaMediaguard)
Irdeto Access B.V. Holland (Irdeto)


Firmware version 2.52 Download Date 02/02/2010

NDS and SmartWi http://www.smartwi.net/phpBB3/viewtopic ... 3223#p3223
smartwi skrev:Hi lipklop

We at SmartWi do know how Dragon & Dream work!
But it is not as easy as you think.
NDS has more advance connection to the receiver than just the Box ID
They are using public / privat key encryption and the box ID is just a part of it.
Dragon is almost like using a singe receiver. We can also easy get picture on 1 TV set, but the nature of SmartWi is of course to have more receivers running at the same time.
DM is also diff. in the way that they pick out the key just before the MPEG decoder and deliver it at the same place in the sharing DB.
Den eneste måde pt. for cardsharing med NDS er som nævnt med Linuxreceivere som Dreambox. Men ifølge http://en.wikipedia.org/wiki/VideoGuard ... placements er det heller ikke muligt længere med de nyeste kort fra Sky.