Til snak, tips og diskussion om kalibrering af Tv og monitors.
Brugeravatar
Af Dalgaard87
#260719 Hej. Mig og en kammerat købte igår et lg c7 Oled hver.

Han ser rigtig meget fodbold
,og det gør jeg slet ikke.
Indtil videre er jeg rigtig tilfreds, men han er desværre meget utilfreds når han ser fodbold. Han siger bolden flimre og skærmen ikke rigtig følger med.

Han er købt sit kalibreret af power og Jef vælger at kalibrere efter jeres guides selv.

Er der noget han måske kan gøre, så tvet bliver værd at se bold på?
Af Kaktus-burger
#260723 Har han slået TruMotion til/fra? Kilden har også stor betydning.

Jeg ser selv sport - primært boksning og UFC - hvor hurtige bevægelser ofte fremkommer. Jeg oplever ingen problemer overhovedet.
Brugeravatar
Af Dalgaard87
#260728 Han siger han bruger viaplay sport.

Jeg tvivler meget på han har gjort de ting der. Han har nok bare set det på den "setting" som de har givet ham det fra power.
Af lennon
#260729 Live streaming af sport via apps er som regel noget skrammel ? Men hvis der er via kabel eller sat, så formoder jeg også at optimerede indstillinger forbedrer oplevelsen .
Brugeravatar
Af Dalgaard87
#260731 Han siger hans gamle tv er bedre i fodbold i hvertfald.

Jeg har lige prøvet live håndbold igennem viaplay app, og det syntes jeg nu så nogenlunde ud. Og jeg har ikke kalibreret det endnu, så farverne osv kunne jeg godt se var helt tosset.
Af jesper.sloth
#260740 Jeg har også lige hentet et c7 i power i dag. Jeg har brugt de indstillinger der er anbefalet her på siden, og bevægelser her under fodboldkampen, er det samme som på mit gl. Panasonic 55vt50
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#260742 Power kalibrerer kun én HDMI-port og ikke eksempelvis billedet når man ser på en App. Det skal han lige ind og justere manuelt, så alle indstillingerne kommer med.
Brugeravatar
Af Dalgaard87
#260745 Skal billedet kalibreres til HVER en app?
Jeg har f. Eks xbox, netflix, viaplay,, tv2 Play, skal billedet kalibreres til hver enkelt af dem?

Bare så jeg lige forstår det rigtigt
Af jesper.sloth
#260747 Er det ikke bare at bruge funktionen, brug indstillinger på alle input? Den brugte jeg, men jeg har ikke tjekket om det også gælder apps!
Brugeravatar
Af Dalgaard87
#260748 Nu har jeg kalibreret efter testen på b7 her på siden.

Når jeg prøver at se ultra 4k på netflix, så skifter den over til andet setting, er det fordi den skifter over til HDR setting automatisk?
Af martinrk
#260754 Jeg overvejer en B7/C7. Kunne godt tænke mig at høre nogle erfaringer med fodbold på et kabeltv signal. Har læst at LG har svært ved at håndtere 1080i signaler (som jeg mener Yousee sender i) og at det giver lidt hakken fx ved fodbold. Har pt et 5 år gammel Sony HX855, som (i mine øjne) håndterer det fremragende - ihvertfald ift Samsung på købstidspunktet.

Hvordan ser fodbold ud på jeres OLED tv?
Af bleed_blue
#260756 Jeg har et B6V, og ser masser af fodbold, via Viaplay (i hhv 720p og 4K). Jeg kan slet ikke genkende problematikken med, at der skulle være problemer med at vise flydende bevægelser ved sport. Jeg bruger AVforums anbefalede indstillinger.
Brugeravatar
Af Dalgaard87
#260757 Jeg har desværre intet fodbold på mine kanaler, så jeg kan ikke afprøve med mit. Han var i hvert fald sur over det og ville returnere det af den grund. Men det kan jo sagtens være at det er pga app ikke er kalibreret
Af sokken
#260761
Dalgaard87 skrev:Jeg har desværre intet fodbold på mine kanaler, så jeg kan ikke afprøve med mit. Han var i hvert fald sur over det og ville returnere det af den grund. Men det kan jo sagtens være at det er pga app ikke er kalibreret

Det er ikke appen der skal kalibreres, det er hver hdmi input på tvet
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#260766
Dalgaard87 skrev:Skal billedet kalibreres til HVER en app?
Jeg har f. Eks xbox, netflix, viaplay,, tv2 Play, skal billedet kalibreres til hver enkelt af dem?

Bare så jeg lige forstår det rigtigt

Du kan ikke kalibrere en app, en du skal have indstillingerne fra den HDMI-port, som Power har udført kalibreringen på ført med over. Det er daværende ikke alle indstillingerne der kopieres med, når man vælger “gælder for alle input”, så gå det efter.
Brugeravatar
Af Dalgaard87
#260769 Jeg har indtastet alle indstillinger fra jeres kalibrering på b7. Dem har jeg indtastet hver gang jeg skifter til nyt program, app, xbox osv. Eller jeg har gået den efter for at være sikker på de hele tiden er der.

Når jeg så f. Eks ser ultra 4k i netflix, skal jeg så skifte til Hdr setting, eller skal den bare blive under "Isf ekspert mørk"?
I går da jeg prøvede, der skiftede den nemlig automatisk over til hdr setting i netflix, men det gjorde den ikke i dag da jeg prøvede.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#260770 Det er jo kun på HDR-serier den skifter. Det kan du ikke ændre.
Brugeravatar
Af Dalgaard87
#260777 Okay det var det jeg ville vide. Jeg er lidt nybegynder på området, så ville bare vide om jeg skulle skifte mellem settings når jeg så film, 4k film eller xbox spil, eller om den generelt bare altid skal blive på de kalibrerede indstillinger her fra flatpanels.

Ved i hvordan jeg får Netflix framerate Osv frem når jeg ser netflix. Hvad skal jeg trykke på, på min lg remote?

Det er meget rart at kunne se om det kører fuldt 4k under afspilning
Brugeravatar
Af bbplayer
#260778
Dalgaard87 skrev:Ved i hvordan jeg får Netflix framerate Osv frem når jeg ser netflix. Hvad skal jeg trykke på, på min lg remote?

Hvis du har INFO, så er det den rette, ellers ny fjernbetjening