Sæt ting til salg eller efterlys brugte produkter. Flatpanels er ikke ansvarlig for handler, men IP-adresser logges i tilfælde af svindel.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af henningdalgaard
#272502
7.1 130w Nypris 12000. Sælges for HBO 1900. Understøtter HD lydformater Dolby TrueHD, DTS HD / DTS HD Master etc.

Vejer 18kg. Er passet meget på og ikke kørt mange timer. Jeg har stadig org emballage/kasse til den. Meget velholdt og fremragende til både surround og stereo.

Jeg har betalt for opgradering til 3808-A hos HIFI klubben, så den nu understøtter HDMI CEC (kontrol af fx TV via HDMI), Audyssey Dynamic Volume, Audyssey Dynamic EQ.

AVR-3808 samler elegant videosignalerne fra alle dine apparater og sender dem digitalt videre til dit flade tv på væggen gennem ét enkelt HDMI-kabel.

Den indbyggede scaler fra Faroudja sørger for at opkonvertere alle dine tilslutninger, så du altid får den bedst mulige billedkvalitet på dit flad-tv. Listen fortsætter næsten i det uendelige: massiv udgangseffekt på 7 x 130 watt i 8 ohm, mulighed for interaktiv, radiostyret fjernbetjening overalt i huset, digital Audyssey rumkorrektion, programmérbar fjernbetjening med touch-screen osv.

Målemikrofon der analyserer og indstiller alle højtalere i dit setup. Afspilning af AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA via USB, Internet og Netværk. 24bit / 192kHz. Netradio.

Der findes flere funktioner end der er plads til her. Zone til andet rum eller terrasse med egen fjernbetjening. Opkobling via PC til at indstille input og deres navne etc.

Fra anmeldelse i Lyd&Billede/JP :
Receiveren fra Denon er godt udstyret og meget enkelt at bruge af en surroundreceiver at være. Endnu bedre er det, at den lyder ypperlig! Den er altædende, uanset om det er musik eller film, med nok kraft til at holde god kontrol og den er skånsom nok til at skildre nuancerne i musik og dialogerne på en imponerende måde. Nerven bevares. Receiveren har en anelse forsigtig fremtoning i mellemtonen. Mange vil misunde dig denne receiver!