Hvis du har testet eller kort afprøvet en skærm og du ønsker at dele dine erfaringer med andre.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Gabba
#7034
Kan nogen forklare, hvilke idioter (undskyld stærkt sprogbrug) der har tilladt elektronikindustrien at lave forskellige standarder for DVB alt efter om er til jordantenne, kabel eller satellit?!?

Bruger alle standarder ikke MPEG2 som encoding?

Hvorfor skal standarderne være forskellige?

Det kan da vel kun være for at mindske konkurrencen og forlange højere priser, og/eller få folk til at investere i flere grimme set-top bokse.

Det førte jo også til problemer med at skaffe ordentlige dekodere til digital kabeltv op til VM. Indtil fornylig kunne man så vidt jeg ved kun købe en grim Force dekoder til Stofa kabel gennem almindelige kanaler (ikke inklusive diverse søgen på nettet og køb i udlandet).

Øv, at man ikke kan købe en generel DVB dekoder ::l
Af ABHolm
#7036
ehm...

"Men jeg har både DVB-T reciever og digital satelit modtager - så det fåes vist ikke bedre på nuværende tidspunkt"

prøv at læs det her - ud fra det her lader det til at DVB-T ikke er den løsning du skal have hvis du bruger parabol-modtager - så jo det gør det vist
Selvfølgelig er det en DVB-S satelit modtager jeg har. Men jeg har også en DVB-T modtager - da jeg jo gerne vil se TV2. Og TV2 sendes ikke på satelit nogen steder - så der er kun DVB-T muligheden.

Men når alt det er sagt, så har jeg stadig svært ved at se hvordan mit tv signal skulle blive bedre når jeg har en digital DVB-S modtager, samt en digital DVB-T modtager der sender signalet til mit tv?
#7211
jeg har nu fået bestilt Amoi 37" LCD med 1920x1080 hos cyberport.de
Det koster mig 14000kr inkl levering til døren.Det er super billigt for en 1920x1080 lcd tv. Jeg glæder mig som et barn :)
Jeg skal nok skrive om min første indtryk af tvet og min anmeldelse af tvet når jeg har haft den et stykke tid. :)
Af sash
#7757
så fik jeg min amoi advent 37 igår, jeg har pakket den ud og har sat på en lcd stand. Jeg har ikke testet component og hdmi indgang endnu. amoi har en fed design ligsom B & O.Jeg elsker designet. Jeg er meget glad for den. Jeg indsender nogen billeder sener i forumet :)
Af gunix
#7783
sash skrev:så fik jeg min amoi advent 37 igår, jeg har pakket den ud og har sat på en lcd stand. Jeg har ikke testet component og hdmi indgang endnu. amoi har en fed design ligsom B & O.Jeg elsker designet. Jeg er meget glad for den. Jeg indsender nogen billeder sener i forumet :)
Hej,
Jeg går selv og overvejer dette TV, men synes Elgigantens pris er lige stejl nok, især når det kan fås i deres Svenske butik for ca. 16.000,- (men ser ikke ud til at de vil sende til Danmark).

Hvordan bestilte du TV'et via cyberport.de? Hvis jeg forsøger og vælger danmark som destination kan jeg kun vælge afhentning som fragt mulighed. Eller har jeg misforstået noget.. mit tyske er lidt rustent ;)

Desuden, er der tale om modellen med glas, der dækker hele skærmen, eller er det kun en ramme rundt om?

/EDIT: Endte med at købe TV'et hos elgiganten.. Det er en smuk sag :) Har indtil videre kun testet antenne og CF-Billede visning, er ved at flytte. Senere når jeg til HDMI/DVI->HTPC.

På forhånd tak,
Mvh
Jonas
Af sash
#7855
Amoi advent lc37 er pefekt til dvd afspilling og film via component eller hdmi/dvi engang. Billedet er kniv skarp med masser livelig farver.
Fabriks instillinger af farver er ikke ret god, så man skal selv juster farve osv. Ellers er meget tilfreds med tvet. Jeg bruger den tv tuner der inbygget i tvet i øjeblikket, jeg er tilfreds med tv2 den er kniv skarp.Jeg skal have købt den digital dvb tuner på et tidspunkt.

Den eneste minus jeg kan sige om tvet. Den er dårlig til vise hurtige bevægelser ved almindelig analog tv. Men der er intet i vejen når man afspiller en dvd film via component indgang.

Tvet kræver en god indgang signal for vise et godt billede, det er jo typisk for en lcd tv.

Jeg er tilfreds med tvet da jeg primært skulle bruge det til se film via
media center med dvi-d udgang og dvd afpiller med component udgang.
Af sash
#8100
hvis du skal bestille et lcd tv eller noget andet i cyberport.de, skal du oprette dig som bruger i deres hjemmeside med rigtige adresse og oplysninger da de skal bruge din adresse til levering af din bestilte vare hos dem. Derefter skal du bestille dine vare som afhentning hos cyberport.de, da deres hjemmeside ikke understøtter udlandsk forsendelse. Når du har bestilt den sådan, ringer du til cyberport.de kundeservice for udlandske kunder, og aftaler forsendelsen til dk med dem. Jeg valgte forudbetaling via bankoverførsel og det kostede mig ca.160 euro i porto. Men du kan også vælge efterkrav metoden, og det vil jeg klart anbefale jer allesammen.

God fornøjelse med bestillingen :-)