Hvis du har testet eller kort afprøvet en skærm og du ønsker at dele dine erfaringer med andre.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Jens Hansen8
#254689
Hej med jer
Jeg har besluttet mig for at købe en iPad, men jeg er lidt i tvivl om, hvilket brand, der er bedst, og hvor man får mest for pengene. Ud fra, hvad jeg kan læse mig til, ser det ud til, at en iPad fra Apple eller Samsung er bedst? Har i andre erfaringer? Jeg har mest kigget hos https://www.power.dk/tablets/pl-1087/, men der er også en fra Huawei, der jo er ved at komme ret godt ind på markedet. :)
Hvad anbefaler I ?
#254695
For lige at afklare misforståelserne, så hedder det en "tablet" hvis det skal kunne købes fra andre end Apple. iPad er Apples version af en tablet.

Jeg kan ikke bidrage med valg, da jeg kun har haft tablet fra Apple indtil nu, men hvis du vil have hjælp, så skal du måske rette overskriften til.
Af PeterD
#254697
Apples tablet, Ipad, er målestokken mest pga. deres Retinaskærme og mængden af GB..men altså..De er heller ikke billige..

Her vælger de de bedste: http://www.techradar.com/news/mobile-co ... ay-1079603

Mærkerne Asus og ikke mindst Lenovo kan sagtens konkurrere med, hvis ikke Apple så Samsungs tablets, ikke mindst fordi sidstnævnte kører Android N (Nougat)..

https://www.elgiganten.dk/search?Search ... ResultTab=

https://www.cnet.com/pictures/lenovo-ta ... ictures/4/
Af LarsCJ
#254700
Jens Hansen8 skrev:Hej med jer
Jeg har besluttet mig for at købe en iPad, men jeg er lidt i tvivl om, hvilket brand, der er bedst ... Hvad anbefaler I ?
Hvad forventer du at skulle bruge den til - og skal den evt. spille sammen med en smartphone og eller computer, du har i forvejen?