Til diskussion og snak om computerskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#731
For at sikre kvaliteten af dette forum, har vi udarbejdet en lille checkliste du bør følge hvis du påtænker dig at oprette en tråd.

1. Søg først efter lignende tråde i forum så vi undgår tråde med samme spørgsmål. Hovedparten af trådene herinde omhandler indkøb af ny skærm, så der er gode muligheder for at finde information om f.eks. indkøb heri.

2. Når du opretter en ny tråd, så vælg din overskrift med omhu. En overskrift som "Ny Skærm" eller "Råd til køb af skærm" fortæller tæt på ingenting om det pågældende spørgsmål, så giv tråden en mere sigende overskrift der f.eks. kan indeholde: Skærmstørrelse, prisniveau og anvendelsesformål. Eksempel: "Indkøb: 19" til max. 3500 kr. til billedredigering"

3. Inkluder de tanker du har gjort omkring skærmen. Hvis du har set en model du kunne lide, så inkluder et link til den, så man ikke behøver søge vidt og bredt efter den.

4. Undgå at oprette dobbelttråde med enslydende spørgsmål. Hvis du allerede har en tråd kørende kan du evt. fremhæve tråden igen ved at skrive et indlæg i tråden. Undgå overdreven "bumping" (fremhævning af tråde) og giv brugerne en dags tid eller to til at få læst din tråd, før du fremhæver den igen.

Disse ting skulle gerne hjælpe med at gøre fremtidige søgninger i forum, så effektive som muligt og herved være en slags "hjælp til selvhjælp".