Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG's 2016 skærme - fuldt overblik - FlatpanelsDK

LG's 2016 skærme - fuldt overblik

29 Mar 2016 | Rasmus Larsen (@flatpanelsdk) |

Over de seneste år har LG etableret sig selv som den mest innovative tv-producent og leveret på løftet om OLED-tv. Den koreanske producent fortsætter i år med at hæve barren for OLED-tv med Dolby Vision. LG stikker også til Samsung og deres "SUHD-tv" ved at introducere sine egne "Super UHD-tv". webOS er nået version 3.0 og der er masser af LCD-skærme i mellemsegmentet. FlatpanelsDK bringer her et fuldt overblik over LG’s 2016-modeller.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, Facebook, twitter eller RSS for at modtage besked når nye anmeldelser er online
Læs flere artikler i LG-sektionen

LG's 2016 skærme

OLED er den første nye skærmteknologi med massemarkedspotentiale i over et årti. Det udsagn vil måske overraske nogen idet vi har været vidner til fremkomsten af "LED TV", "UHD TV", "SUHD TV" og andet over det seneste årti. Producenterne har imidlertid ganske forvirrende forsøgt at omdøbe LCD-teknologien på diverse kreative måder, så vær på vagt. Alle disse fancy ord beskriver blot en eller anden form for LCD-skærm med de fordele og ulemper, der hører sig til.

OLED er en ny skærmteknologi og den vil revolutionere markedet.

LG 2016 OLED

OLED-skærmteknologi vil revolutionere markedet
Som du nok ved, er OLED meget mere end en tv-teknologi. Netop nu er OLED en af drivkræfterne bag opstanden af virtual reality. Det kunne simpelthen ikke gøres uden OLED. Teknologien lover at radikalt ændre belysningsindustrien. OLED vil også kunne opfylde drømmen om papirtynde, bøjelige skærme til f.eks. mobile enheder eller "wearables".

Selvom der er skruet godt op for charmen, forestiller LG sig i videoen herunder, hvad OLED vil muliggøre i nær fremtid. FlatpanelsDK fik for nylig et kig indenfor i LG’s fremtidslaboratorie i Sydkorea og vi så hvad der ligger 2-4 år ude i fremtiden. Vi kan komfortabelt sige, at OLED er den mest ophidsende nye trend på skærmmarkedet i lang, lang tid.Det kan vel nok lyde som en overdreven opbakning til LG, men LG er naturligvis ikke eneste producent med drømme om at føre OLED til markedet. Det er blot eneste producent, som pt. kan producere OLED-tv-panelerne. Tag ikke fejl; samtlige tv-producenter – selv naboen i Sydkorea – ville elske at stå i LG’s position, og de arbejder hen imod det. Så lad os springe til hvad der er vigtigt; produkterne som rent faktisk kan købes. Priserne på OLED-tv faldt drastisk sidste år og 2016 kan således meget vel være året, hvor OLED begynder at tage første skridt ud på massemarkedet.

LG har afsløret fire nye OLED-serier. G6 og E6 er high-end OLED-tv med ultraslanke rammer og indbyggede "soundbars". I maj/juni tilføjer LG de billigere B6 og C6 OLED-serier. Tre af de i alt fire nye modelserier er flade, hvilket uden tvivl er musik i ørene hos mange af de potentielle kunder, der bevidst har undgået de buede skærme.

LG forsøger i år at forbedre billedkvaliteten igennem flere nye tiltag indenfor HDR (high dynamic range). Som vi diskuterede i vores artikel fra november vil skærmene være i stand til at nå højere niveauer af lysstyrke og gengive 99% af DCI-P3 farverummet, som bruges af Hollywood og i biografer. For første gang vil LG’s OLED-tv (alle fire) også understøtte Dolby Vision, der er Dolby’s premium-specifikation for HDR. Herudover vil skærmene understøtte den “åbne" HDR10-standard, som er obligatorisk på UHD Blu-ray. LG understreger, at deres 2016-skærme bliver de første, som understøtter begge relevante HDR-standarder. OLED-skærmene er desuden “UHD Premium"-certificerede.

LG 2016 OLED


LG er overbevist om, at årets OLED-skærme vil sætte nye standarder for billedkvalitet og de proklamerer, at deres HDR-billedkvalitet vil overgå HDR på LCD-skærmene. Hvorfor? LG forklarer, at deres OLED-tv kan gengive "over 20 stop" i dynamikken (udtryk fra kamera-verdenen) sammenlignet med "12 stop" for high-end LCD-skærme. LG erkender, at deres OLED-tv ikke kan nå samme højlys på over 1000 nits i specifikke områder af billedet, men understreger, at HDR handler om meget mere end maksimal lysstyrke. Det handler om den fulde dynamic range og LG minder os om, at hver enkel af over de 8 millioner pixels kan gengive nuancer fra kulsort til kraftig hvid. I sidste ende må markedet og kunderne naturligvis vurdere hvem de vil sætte deres lid til, men som FlatpanelsDK har noteret ved tidligere lejligheder, så er de mest imponerende HDR-billeder, som vi har set, skabt på OLED-skærme.

Der skulle ikke være nogen tvivl om, at OLED er den store historie for LG i 2016 og det betyder implicit forøget fokus på billedkvalitet. Som du nok allerede har noteret dig, så har alle fire OLED-modeller 4K-opløsning. LG lancerer ikke nye OLED-skærme med HD-opløsning i 2016, men sidste års EG910V model vil fortsætte med at være tilgængelig i 2016, siger LG.

Den sydkoreanske producent var i sin tid en af de store fortalere for 3D med deres passive 3D-teknologi, der bruger samme 3D-briller som i biograferne. De fleste konkurrrenter har i år droppet 3D, men LG vil fortsat tilbyde 3D i tre ud af fire OLED-modeller samt i visse high-end LCD-modeller.

LG’s "Super UHD TV" er naturligvis en slet skjult reference til Samsung’s “SUHD TV"

Springer man til LCD, så har LG valgt at navngive deres high-end-modeller “Super UHD". Det er narturligvis en slet skjult reference til Samsung, som har valgt "SUHD" til at markedsføre deres dyreste tv-skærme, der kombinerer 4K LCD-paneler med quantum dot-teknologi. Sidstnævnte bruges til at udvide farverummet, så bedre farver kan gengives. LG’s tre modelserier hedder UH95, UH85 og UH77. De understøtter alle Dolby Vision og HDR10. Skærmene er ikke "UHD Premium"-certificerede, ligesom Samsung’s ditto, men LG håber i stedet at kunne friste med Dolby Vision, hvilket Samsung ikke har.

Mellemsegmentet starter med UH75, der ikke længere bærer "Super UHD"-navnet. På specifikationslisten fremgår dog stadig "HDR support". LG er ikke alene i at hævde, at deres mellemsegment klarer HDR i 2016 – faktisk hævder nærmest samtlige producenter det – men vær på vagt. Disse skærme har ikke hardwaren til at gengive HDR-billederne. Her på FlatpanelsDK kalder vi det for "HDR-processering" for at indikere, at skærmene kan modtage og processere HDR-materiale, men ikke gengive det som tiltænkt. Eftersom producenterne kollektivt er begyndt at udvande HDR-begrebet, føler vi, at det er nødvendigt at slå en hånd i bordet og understrege, at hvis du ønsker ægte HDR, så skal du have et bagbelyst LCD med zone-styring af lyset eller et HDR-kompatibelt OLED-tv.

En anden ting, som du skal være opmærksom på, når du kigger på LG’s LCD-skærme i år er, at en stigende andel af LCD-modellerne – i praksis alle der ikke hører under ”Super UHD” - leveres med hvad LG kalder M+ LCD-panaeler. Det er en såkaldt RGBW-pixelstruktur, hvor en hvid subpixel deles imellem hver klynge af RGB (rød, grøn, blå) pixels på hver side (i modsætning til LG’s OLED-paneler, hvor der ikke deles subpixels). De første undersøgelser viser, at det har en vis negativ effekt på 4K-opløsningen, men at det omvendt sænker strømforbruget. Vi har indikeret hvilke LCD-modeller, der bruger M+ paneler på listerne for hver model længere nede.

LG 2016 OLED


Hvad angår design i 2016, så er de nye OLED-skærme ekstremt tynde. LG beskriver den nye G6 topmodel, som "picture-on-glass". G6 er en del af deres Signature-serie af produkter og måler blot 2,57 mm på det tyndeste punkt. Vi har allerede set skærmen i aktion og der er ingen tvivl om, at OLED er som oplagt til at danne grundlag for næste designmæssige skridt i branchen. G6 er imponerende, men vi er lidt bekymrede for reflektioner i glasskærmen. De billigere OLED-modeller er også ekstremt slanke, men har en elektronikboks på nederste halvdel af bagsiden.

Også LCD-skærmene er blevet slankere. UH95 topmodellen måler blot 6,6 mm på det tyndeste punkt, hvilket gør den til en af de tyndeste LCD-skærme på markedet. Det betyder naturligvis også implicit, at LG har valgt kant-LED fremfor bagbelyst LED. Vi spurgte LG ind til sagen og de forklarer, at kant-LED er bredt ud i nærmest hele 2016-serien. Der er ingen LCD-skærme med ægte local dimming i år.Et andet stort tema for LG i 2016 er webOS. Tv-styresystemet har nået version 3.0 i dets tredje år. LG har indtil videre afvist at samarbejde med deres tætteste partner i mobilverdenen, Google, og har således valgt at bruge deres egen webOS platform fremfor Google’s Android TV styresystem. webOS sælges under sloganet "make TV simple again" og med den bevægelsesaktiverede "Magic Remote" kan du styre en lille markør henne på skærmen og åbne apps såsom Netflix, TV2 Play, Viaplay m.fl. Der er også en app-butik, hvorfra du kan hente andre apps i kategorier såsom videostreaming, spil og andet.

Ingen UHD Blu-ray-afspiller fra LG i denne omgang
webOS 3.0 bliver integreret i langt størstedelen af de nye modeller, men når ikke ud til sidste års skærme. LG siger, at de vil frigive en større software-opdatering til 2015-modellerne, men at den ikke vil byde på alle elementerne i 3.0. LG gjorde det samme sidste år, hvor de frigav webOS 1.4 til 2014-modellerne efter webOS 2.0 blev introduceret i 2015-modellerne. Det står ikke klart, hvornår og hvad "webOS 3.0 light" til sidste års modeller vil indeholde, men kernen i webOS-oplevelsen er naturligvis intakt på tværs af de tre generationer.

Nyheder i webOS 3.0 på 2016-modellerne dækker bl.a. over multi-view (picture-in-picture), Channel Plus (en liste der kombinerer streaming med tv-kanaler), Magic Zoom (en zoomingfunktion), IoT-app (til det smarte hjem) og mere.

LG 2016 OLED


Fra webOS har seeren adgang til tjenester såsom Netflix, Amazon og YouTube. Alle tre tilbyder i dag streaming i 4K-kvalitet og Amazon (der endnu ikke findes i Danmark), er begyndt at tilbyde HDR-kvalitet. LG’s webOS 3.0 understøtter det. Lidt senere på året vil Netflix og YouTube ligeledes introducere streaming i HDR-kvalitet og det vil LG’s high-end-skærme også understøtte. Ydermere vil Amazon og Netflix introducere Dolby Vision-kvalitet inden længe og igen er LG’s OLED og "Super UHD"-skærme klar. Det skyldes, at skærmene kommer med understøttelse af HEVC og VP9-dekodning. Visse nye modeller fra LG understøtter også VP9-Profile2, som er påkrævet for at streame YouTube i HDR-kvalitet.

Hvis du vil have den ypperste billedkvalitet i film skal du dog kigge mod UHD Blu-ray-skiverne. Skiverne kombinerer 4K, HDR og større farverum. Hvad der adskiller skiverne fra streaming er naturligvis, at de tilbyder langt højere bitrate i indholdet.

LG er overbevist om, at deres OLED-tv bliver de bedste skærme på markedet, hvorfor det også er en smule skuffende at notere sig, at de ikke lancerer en UHD Blu-ray-afspiller i denne omgang. Du kan naturligvis købe en afspiller fra et andet selskab og tilslutte den via HDMI 2.0a (med HDCP 2.2) portene, men LG burde vel nok støtte op om initiativet på den korte bane for at nå det fulde potentiale i OLED-tv.

LG gjorde minimalt ud af at fortælle om det sidste år, men igen i år vil deres skærme understøtte “Wireless Sound Sync", som gør det muligt at tilslutte trådløse højttalere til tv-skærmene. Og LG vil naturligvis med glæde sælge dig de trådløse højttalere.

LG 2016 OLED

Apropos højttalere, så vil de to dyreste OLED-skærme have indbyggede soundbars og flere andre modeller vil have skjulte højttalere, der er udviklet i samarbejde med Harman Kardon. High-end-modellerne fra LG har typisk også en indbygget woofer.

Skærmene har desuden indbygget USB-optager, hvilket betyder, at hvis du køber en USB-harddisk og tilslutter den til skærmen, kan du optage tv-programmer. Det er dog kun den dyreste G6 som har twin-tuner, der er påkrævet for at optage et tv-program imens man ser et andet. LG tror på, at streamingtjenester i stigende grad ophæver nyttigheden af at optage tv-programmer.

De fleste 2016-modeller fra LG kan købes fra foråret. OLED-skærmene lidt senere end LCD-modellerne. De billigere OLED-tv kommer i maj/juni.LG G6 OLED

LG G6 (OLED)

G6 er årets topmodel indenfor OLED. Den er en del af LGs Signature-serie af design-produkter. Designet beskrives som "skærm-på-glas" og måler kun 2,57 mm i tykkelsen. Den sætter også niveauet for hele OLED-serien i år med 4K, Dolby Vision, større farverum.

 • Fladt design
 • OLED
 • 4K-opløsning
 • "Infinite Contrast"
 • Dolby Vision
 • HDR10
 • 99% DCI-P3 farverum
 • Ultra luminance (600 nits peak)
 • Passiv 3D
 • webOS 3.0
 • Magic Remote
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9-Profile2
 • Twin-tuner
 • 4.2 Harman Kardon-udviklede 80W højttalere (60W i 65")
 • Indbygget 40W woofer (20W i 65")
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 65" LG OLED65G6V
 • 77" LG OLED77G6V – 229.999


 • LG E6 OLED

  LG E6 (OLED)

  E6 har mange af de samme funktioner som G6, men toner designet og højttalerstyrken en smule ned. På billedfronten har den præcis samme karakteristika som storebroderen.

 • Fladt design
 • OLED
 • 4K-opløsning
 • "Infinite Contrast"
 • Dolby Vision
 • HDR10
 • 99% DCI-P3 farverum
 • Ultra luminance (600 nits peak)
 • Passiv 3D
 • webOS 3.0
 • Magic Remote
 • HEVC
 • VP9-Profile2
 • USB-optager
 • 2.2 Harman Kardon-udviklede højttalere (40W)
 • Indbygget 20W woofer
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 55" LG OLED55E6V
 • 65" LG OLED65E6V


 • LG C6 OLED

  LG C6 (OLED)

  C6 er endnu en af LG’s nye OLED-serier og den eneste buede skærm i OLED-programmet. Den har samme billedkvalitet som de større modeller, inklusiv Dolby Vision og stort farverum.

 • Buet design
 • OLED
 • 4K-opløsning
 • "Infinite Contrast"
 • Dolby Vision
 • HDR10
 • 99% DCI-P3 farverum
 • Ultra luminance (600 nits peak)
 • Passiv 3D
 • webOS 3.0
 • Magic Remote
 • HEVC
 • VP9 (mangler bekræftelse mht. Profile2)
 • USB-optager
 • 4.0 Harman Kardon-udviklede højttalere (40W)
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 55" LG OLED55C6V
 • 65" LG OLED65C6V


 • LG B6 OLED

  LG B6 (OLED)

  Den billigste nye OLED-model fra LG i 2016 er B6. Der er tale om flade OLED-skærme i 55 og 65 tommer med samme billedkvalitet som de dyrere modeller. 3D er dog udeladt og så er der er skåret lidt på design.

 • Fladt design
 • OLED
 • 4K-opløsning
 • "Infinite Contrast"
 • Dolby Vision
 • HDR10
 • 99% DCI-P3 farverum
 • Ultra luminance (600 nits peak)
 • webOS 3.0
 • Magic Remote
 • HEVC
 • VP9 (mangler bekræftelse mht. Profile2)
 • USB-optager
 • 4.0 Harman Kardon-udviklede højttalere (40W)
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 55" LG OLED55B6V
 • 65" LG OLED65B6V


 • LG UH95

  LG UH95

  UH95 er topmodellen indenfor LCD og en del af serien, som LG kalder “Super UHD TV" – en tydelig reference til Samsung’s “SUHD". Disse skærme er også de første LCD-skærme, der understøtter både Dolby Vision og HDR10 formaterne – de to relevante HDR-standarder.

 • "Super UHD" IPS LCD
 • 4K-opløsning
 • Dolby Vision
 • HDR10
 • Ultra Luminance
 • Passiv 3D
 • 120% Rec.709 farverum
 • 200 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9 (mangler bekræftelse mht. Profile2)
 • 40W 2.2 højttalere (80W 5.2 i 86")
 • 20W woofer (30W i 86")
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 55" LG 55UH950V
 • 65" LG 65UH950V
 • 86" LG 86UH955V


 • LG UH85

  LG UH85

  UH85 er skridtet ned fra UH95. Den kommer i to varianter kaldet UH850 og UH855. Her er stadig understøttelse af Dolby Vision og HDR10, men skærmene er ikke helt så slanke.

 • "Super UHD" IPS LCD
 • 4K-opløsning
 • Dolby Vision
 • HDR10
 • Ultra Luminance
 • Passiv 3D
 • 120% Rec.709 farverum
 • 200 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9 (mangler bekræftelse mht. Profile2)
 • 40W 2.2 højttalere (60W 5.2 i 75")
 • 20W woofer
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 49" LG 49UH850V
 • 55" LG 55UH850V
 • 60" LG 60UH850V – 17.999
 • 65" LG 65UH850V
 • 75" LG 75UH855V


 • LG UH77

  LG UH77

  UH77 er det billigste medlem af “Super UHD"-serien. Den har stadig Dolby Vision, men understøtter ikke længere 3D og har ifølge LG ikke lige så høj kontrast. Rammerne om skærmpanelet er også en smule tykkere.

 • "Super UHD" IPS LCD
 • 4K-opløsning
 • Dolby Vision
 • HDR10
 • Ultra Luminance
 • 120% Rec.709 farverum
 • 200 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9 (mangler bekræftelse mht. Profile2)
 • 40W 2.2 højttalere (60W 5.2 i 75")
 • 20W woofer (kun i 75")
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 49" LG 49UH770V
 • 55" LG 55UH770V
 • 65" LG 65UH770V
 • 75” LG 75UH780V


 • LG UH75

  LG UH75

  Med UH75 bevæger vi os ned i de “normale" UHD-skærme. Skærmene understøtter ikke længere Dolby Vision og har heller ikke hardwaren til at gengive HDR. De har dog stadig HDR-processering; altså mulighed for at modtage og processere HDR-indhold fra f.eks. en streamingtjeneste eller filmskive.

 • IPS LCD (M+ panel)
 • 4K-opløsning
 • HDR-processering
 • Ultra Luminance
 • 110% Rec.709 farverum
 • 100 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9
 • 20W højttalere
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 43" LG 43UH750V
 • 49" LG 49UH750V
 • 55" LG 55UH750V
 • 65" LG 65UH750V


 • LG UH66

  LG UH66

  I 6-serien vil der traditionen tro eksistere et hav af forskellige varianter. Fælles for dem er at de har 4K-opløsning og HDR-processering. De primære forskelle er design og diverse ekstrafunktioner. Under UH66-paraplyen lanceres UH668, UH664 og UH611 i Danmark.

 • IPS LCD (M+ panel)
 • 4K-opløsning
 • HDR-processering
 • Ultra Luminance (ikke i 43" og 49")
 • 110% Rec.709 farverum
 • 100 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9
 • 20W højttalere
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 43" LG 43UH668V - 6999
 • 49" LG 49UH668V - 8199
 • 55" LG 55UH668V - 10999
 • 65" LG 65UH668V - 15999

 • 43" LG 43UH664V
 • 49" LG 49UH664V
 • 55" LG 55UH664V
 • 65" LG 65UH664V

 • 43" LG 43UH661V
 • 49" LG 49UH661V
 • 55" LG 55UH661V
 • 65" LG 65UH661V


 • LG UH65

  LG UH65

  UH65 er endnu en variant i 6-serien. Den er nærmest teknisk identisk med UH66, men har et andet design og en anden type fod.

 • IPS LCD (M+ panel)
 • 4K-opløsning
 • HDR-processering
 • Ultra Luminance (ikke i 43" og 49")
 • 110% Rec.709 farverum
 • 100 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9
 • 20W højttalere
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 43" LG 43UH650V
 • 49" LG 49UH650V
 • 55" LG 55UH650V
 • 60" LG 60UH650V
 • 65" LG 65UH650V


 • LG UH63

  LG UH63

  UH63 er en del af 6-serien, men skiller sig teknisk en smule ud. Den har nemlig ikke et IPS-panel, siger LG. De oplyser ikke hvilken paneltype, den bruger i stedet. Den vil eksistere som UH635 og UH630 i 40 til 58 tommer.

 • LCD (paneltype anden end IPS)
 • 4K-opløsning
 • HDR-processering
 • Ultra Luminance (ikke i 40")
 • 110% Rec.709 farverum
 • 100 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9
 • 20W højttalere
 • Wireless Sound Sync
 • WiFi (ac standard)

  Priser
 • 40" LG 40UH630V
 • 50" LG 50UH635V
 • 58" LG 58UH635V


 • LG UH62

  LG UH62

  Med UH62 bevæger vi os ned i de billige Ultra HD-modeller. Den kommer i størrelser fra 43 til 65 tommer. Den har ikke længere stort farverum. Den vil eksistere som UH620 og UH625.

 • IPS LCD (M+ panel)
 • 4K-opløsning
 • HDR-processering
 • 100 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9
 • 20W højttalere (10W i 43 og 49")
 • WiFi (n standard)

  Priser
 • 43" LG 43UH620V
 • 49" LG 49UH620V
 • 55" LG 55UH625V
 • 60" LG 60UH625V
 • 65" LG 65UH625V


 • LG UH61

  LG UH61

  UH61 er endnu en variant i 6-serien. Den vil eksistere som UH615 og UH610, hvor forskellen udelukkende er design.

 • IPS LCD (M+ panel)
 • 4K-opløsning
 • HDR-processering
 • 100 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • HEVC
 • VP9
 • 20W højttalere (10W i 43 og 49")
 • WiFi (n standard)

  Priser
 • 43" LG 43UH610V
 • 49" LG 49UH610V
 • 55" LG 55UH615V
 • 60" LG 60UH615V
 • 65" LG 65UH615V


 • LG UH60

  LG UH60

  Den absolut billigste 4K-skærm fra LG i 2016 bliver UH600. Den kommer I 49, 55 og 65 tommer. Den har ikke længere HDR-processering. webOS styresystemet er også sparet væk. Den tilføjes til programmet i maj.

 • IPS LCD (M+ panel)
 • 4K-opløsning
 • 100 Hz panel
 • USB-optager
 • 20W højttalere
 • WiFi (n standard)

  Priser
 • 49" LG 49UH600V
 • 55" LG 55UH600V
 • 65" LG 65UH600V


 • LG LH60

  LG LH60

  Med LH60 bevæger vi os ned i HD-opløsning. Det er den mest avancerede HD-model fra LG i 2016, hvilket betyder, at den også har webOS 3.0. Nærmest alt andet er dog sparet væk.

 • LCD
 • HD-opløsning
 • 100 Hz panel
 • webOS 3.0
 • USB-optager
 • 20W højttalere
 • WiFi (n standard)

  Priser
 • 32" LG 32LH604V
 • 43" LG 43LH604V
 • 49" LG 49LH604V
 • 55" LG 55LH604V


 • LG LH5x

  LG LH5x

  Endeligt kommer der en række 5-serier. Der er tale om HD-skærme med forskelligt design og varierende specifikationer. Vi har ikke inkluderet dem alle. Herunder findes specifikationerne for LH590 og LH57. Herudover vil LG sælge LH56, LH54, LH53 og LH51 i diverse varehuse og dicsount-butikker.

 • LCD
 • HD-opløsning
 • 100 Hz panel
 • webOS 3.0 (kun i LH59)
 • USB-optager (kun i LH59)
 • 10W højttalere (6W i 32")
 • WiFi (n standard)

  Priser
 • 32" LG 32LH590V
 • 43" LG 43LH590V
 • 49" LG 49LH590V

 • 32" LG 32LH570V
 • 43" LG 43LH570V
 • 49" LG 49LH570V


 • Flere overbliksartikler

  TCL 2020 TV

  Oversigt: TCL 2020 TV

  15 May 2020 | Flatpanels |
  Philips 2020 TV

  Oversigt: Philips 2020 TV

  23 Apr 2020 | Flatpanels |
  LG 2020 TV

  Oversigt: LG 2020 TV

  02 Apr 2020 | Flatpanels |
  Samsung 2020 TV

  Oversigt: Samsung 2020 TV

  30 Mar 2020 | Flatpanels |