Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV2-Regionerne kan nu ses gratis på TV2 Play - FlatpanelsDK

TV2-Regionerne kan nu ses gratis på TV2 Play

09 Nov 2017 | Rasmus Larsen |

I bestræbelserne på at gøre TV2 Play til en komplet tjeneste har selskabet tilføjet de otte regionskanaler. Du kan fremover se nyhedsudsendelser klokken 19.30. Det koster ingenting og der er åben adgang for alle danskere.

De regionale nyheder

TV2 siger, at de regionale nyhedsudsendelser klokken 19.30 uge efter uge er nogle af de allermest sete nyhedsudsendelser på dansk tv. Pusler du med tankerne om at klippe tv-kablet, kan du fremover gratis og uden abonnement streame udsendelserne via TV2 Play tjenesten.

- ”TV 2-Regionerne er en vigtig del af TV 2s DNA, og vi er glade for, at vi med udsendelserne fra de otte TV 2-Regioner igen kan udvide vores omfattende nyhedstilbud på TV 2 Play – f.eks. med den aktuelle og mangfoldige dækning af kommunal- og regionsrådsvalget,” siger kanalchef for TV 2 Play, Sune Roland Jensen.

TV2 ønsker samtidig at udnytte den fleksibilitet, som streamingteknologi giver. Derfor er det muligt at se udsendelserne i 30 dage efter at de er sendt (når kataloget er bygget op).


TV2-Regionerne på TV2 Play


Lancering glæder TV2-Regionerne

Lanceringen glæder også TV2-Regionerne fordi udsendelserne nu kan ses af alle danskere, uanset om de har abonnement hos TV2 Play eller ej. TV2 Play findes som app til bl.a. iOS, Android, Apple TV og Smart TV.

- ”På TV 2-Regionerne er vi glade for, at vores udsendelser nu også kan ses på TV 2 PLAY. Vi vil gerne have vores indhold spredt ud så mange steder som muligt, så seerne kan tilgå det lige dér, hvor de er - og der er mange brugere på TV 2 Play,” siger Betina Bendix, ordførende direktør for TV 2-Regionerne.

TV2-Regionernes udsendelser kan desuden ses via regioners hjemmesider.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |