Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWestworld er Warner Bros første UHD Blu-ray i Dolby Vision - FlatpanelsDK

Westworld er Warner Bros første UHD Blu-ray i Dolby Vision

27 Sep 2017 | Rasmus Larsen |

Du fik ikke det hele med, hvis du så Westworld på HBO Nordic. UHD Blu-ray-skiven vil indeholde både HDR-video i Dolby Vision og objekt-baseret lyd i Dolby Atmos.

Westworld i Dolby Vision & Atmos

Den første bekræftede UHD Blu-ray-skive fra Warner Bros i Dolby Vision HDR-format er ikke en film. Det er i stedet første sæson af HBOs Westworld.

Studiet var ellers ombord lige fra start, da den officielle udmelding kom på CES-messen i januar 2017. De var et af tre studier, som ville støtte op om Dolbys projekt.

Westworld


Warner Bros tilbyder allerede 29 titler i Dolby Vision igennem dansk iTunes – og 40 igennem amerikansk iTunes – så de venter øjensynligt på et eller andet. Da vi mødte Warner på IFA-messen tidligere på måneden sagde de, at Hollywood forventes at udgive lige så mange titler på UHD Blu-ray i de sidste fire måneder af 2017, som der blev udgivet i de første otte.

Westworld er baseret på filmen fra 1973 af Michael Crichton og er blevet omdannet til en tv-serie på 10 afsnit. Den har været en stor succes for HBO, som har fornyet med endnu en sæson. Nu kan du snart eje tv-serien på en skive med bedst mulige billed- og lydkvalitet. Skiven vil også byde på lyd i Dolby Atmos.

Westworld frigives på UHD Blu-ray den 7. november 2017 i de første regioner og den 16. november i Norden, hvor den skal koste 499 kroner.

- Tak for tip, Kristoffer Abildgaard!

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |