Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe præsenterer sit hidtil billigste og dyreste OLED-tv - FlatpanelsDK

Loewe præsenterer sit hidtil billigste og dyreste OLED-tv

26 May 2017 | Rasmus Larsen |

Med lanceringen af ’bild 4’ fortsætter Loewe overgangen til OLED-teknologi. Det bliver den tyske producents hidtil billigste OLED-tv med en vejl. pris på 29.999 kroner. I den anden ende af skalaen udvides med en 77” model, som bliver alt andet end billig.

Mere OLED fra Loewe

Loewe tilbyder nu 4 modelserier bygget på OLED-teknologi i form af bild 9, bild 7, bild 5 og bild 4. Ingen af dem sælges til decideret lave priser, men for hver lancering har prisen fået et hak i den rigtige retning. bild 4 kommer i 55” og bliver det hidtil billigste OLED-tv fra Loewe.

Tv’et har en soundbar indbygget under skærmen. I højre side øverst sidder et beskedent Loewe-logo. bild 4 er findes i piano-sort og står let tilbagelænet. Både foden og højttalerstoffet er sort for at matche rammen.

Loewe bild 4 OLED


På trods af den lavere pris har bild 4 stadig 4K-opløsning og understøttelse af tre HDR-formater (Dolby Vision, HDR10 og HLG). Indeni sidder et 2017 OLED-panel fra LG.Display. Soundbaren leverer 80W og der er en integreret 5.1 surrounddekoder. Der tilbydes også indbygede apps, tunere til alle typer signaler, HbbTV og 4 HDMI-indgange.

I forhold til storebroderen i bild 5 må man derimod undvære den indbyggede harddiskoptager. Det er stadig muligt at optage og få adgang til de mange tv-funktioner, som Loewe tilbyder, men det kræver, at man tilslutter en ekstern USB-harddisk.

Læs også: Loewe 'bild 5' OLED har Dolby Vision & retro-design

Loewe bild 4 findes kun i 55” under modelbetegnelsen bild 4.55 og sendes ud i danske butikker senere. Den vejledende pris bliver 29.999 kroner, hvilket er samme pris som LGs mest prisvenlige B7-serie.

Foruden Loewe lancerer LG, Sony, Panasonic og Philips nye OLED-tv i disse måneder. Bang & Olufsen forventes at udfordre Loewe med sit bud på, hvordan OLED-teknologien skal integreres i en high-end-løsning senere på året. Den laveste vejledende pris på et 2017 OLED-tv tilfalder 55" Panasonic EZ950, som bliver lanceret næste måned til 27.999 kroner.

Loewe bild 4 OLED


Loewe bild 4 OLED specifikationer

Piano Black
4K UHD resolution
HDR: Dolby Vision, HDR10, HLG
80W soundbar
Integrated 5.1 surround decoder
DR+ requires external USB HDD
DR+ streaming client
Loewe multi recording / mobile recording.
Loewe os user interface with apps
Instant channel zapping / grid-view EPG
4x HDMI, 3x USB
WiFi & bluetooth built-in
DVB-T2 / C / S2 – 2x CI+

77” Loewe OLED

Samtidig med lanceringen af de andre nye modelserier, tilføjer Loewe en 77-tommer model til bild 7 serien. Hidtil har Loewe kun tilbudt OLED-tv i 55 og 65 tommer.

Skærmen er skabt til feinschmeckere. Ligesom alle de andre 77” OLED-tv på markedet, kræver skærmen nemlig et dybt greb i lommen. Prislappen lyder på intet mindre end 119.999 kroner, men så får du også vægbeslag med i kassen. Til sammenligning sælges 77” OLED-tv fra LG til endnu højere priser.

Loewe bild 7 OLED


Bild 7 serien er i dag en af de få tilbageværende OLED-tv med 3D-funktionalitet, men vær opmærksom på, at det ikke gælder for 77" modeller. Loewe vil senere på året opdatere panelet i 55 og 65" modellerne, hvorefter 3D falder fra.

Loewes bild 7 serie består nu af 55, 65 og 77” modeller og kan ses hos flere danske forhandlere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |