Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHollywood-hackere har også fået fingre i kommende Disney-film - FlatpanelsDK

Hollywood-hackere har også fået fingre i kommende Disney-film

16 May 2017 | Rasmus Larsen |

Hackersagen fra Hollywood udvikler sig til nu også at dække over en fuld spillefilm fra Disney. 10 afsnit af ’Orange is the New Black’ blev frigivet da Netflix nægtede at betale. Nu afpresses Disney. Det skriver Hollywood Reporter.

Opdatering 26.5.2017: Disney siger, at det var et bluff

Indbrud i lydstudie

Det var et indbud i et ekstern lydstudie, hvorfra hackere, der kalder sig ”thedarkoverlord”, fik fat i 5. sæson af Netflix’s ’Orange is the New Black’. Hackerne forsøgte at få Netflix til at betale, så da de afviste blev tv-serien udgivet på torrentsider. De fik i samme indbrud fat i adskillige andre sæsoner af tv-serier.

Om det er fra samme lydstudie, at hackere har fået adgang til en ny Disney-film, står ikke klart. Det er heller ikke bekræftet om det er samme hackergruppe, men de har dog tidligere på måneden indikeret, at mere var på vej.



Det er Disneys topchef Bob Iger, som bekræfter, at hackere har rettet henvendelse. De afpresses. Kravet er et "stort beløb" betalt i bitcoins for ikke at frigive den nye Disney-film, lyder det. Han kommenterede ikke på hvilken film der er tale om, men de næste film fra Disney er ’Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ samt ’Cars 3’.

Opdatering kl. 13:53: Deadline hævder at vide, at der er tale om ’Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’.

Disney har ifølge Bob Iger afvist at betale. Hackerne truer med at frigive filmen i portioner af 20 minutter indtil Disney ombestemmer sig.

- Kilde: Hollywood Reporter

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |