Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee: Vi arbejder også på app til Apple TV4 - FlatpanelsDK

YouSee: Vi arbejder også på app til Apple TV4

11 May 2017 | Rasmus Larsen |

YouSee bekræfter, at de også arbejder på en app til Apple TV4 i stil med den app, som Stofa lancerede i går. App’en forventes at være klar senere på året.

Forventes klar i år

Stofa, Canal Digital og Telia TV har alle lanceret apps til Apple TV4, altså den nyeste version af boksen med tvOS og app-butik. Hos Telia TV kan man tegne abonnement via streaming, men de andre kræver, at man først etablerer kabel- eller parabol-stik i hjemmet.

Hvordan YouSee vælger at gøre det, ved vi endnu ikke, men Danmarks største tv-udbyder kan nu bekræfte, at de også arbejder på en app til Apple TV.

- "YouSee arbejder ganske rigtig på en app til Apple TV4,” bekræfter Mai-Britt Noe, Kommunikationsrådgiver hos YouSee. ”YouSee forventer at kunne lancere i 2017."


YouSee Play


Nye toner

Det er nye toner fra YouSee, som tidligere afviste at lave apps til de populære tv-platforme såsom Apples tvOS og Googles Android TV for i stedet at satse på egen tv-boks.

Den nye YouSee-boks fik en svær fødsel da strømforbruget i standby var over det tilladte niveau fra EU. Det er blevet rettet og boksen står nu i ca. 100.000 hjem. Alt imens kæmper YouSee dog med en kundebase, der i stigende omfang nedgraderer til mindste tv-pakke eller helt opsiger tv-pakken.

Da TDC forleden fremlagde regnskab lovede de, at tv-produktet ville få ”øget fleksibilitet og integration i on-demand-tjenester”. Vi ved nu, hvad de konkret mente. Danmarks største tv-udbyder håber tilsyneladende på at kunne holde på kunderne ved at omfavne den fleksibilitet, som streaming muliggør.

YouSee tilbyder allerede apps til bl.a. telefoner og tablets, hvorfra man kan streame tv-kanaler og arkivindhold.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |