Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony Pictures vil støtte op om Dolby Vision på UHD Blu-ray - FlatpanelsDK

Sony Pictures vil støtte op om Dolby Vision på UHD Blu-ray

03 May 2017 | Rasmus Larsen |

På CES 2017 annoncerede Dolby, at 3 Hollywood-studier vil støtte op om at udgive UHD Blu-ray-film i Dolby Vision-format. Sony Pictures var ikke iblandt, men selskabet har nu bekræftet, at de frigiver første film (Resident Evil: Vendetta) i Dolby Vision i juli.

Flere Dolby Vision UHD Blu-ray-film

To Dolby Vision UHD Blu-ray-titler blev bekræftet af Universal i marts, navnlig Despicable Me 1 & 2. Vi venter dog stadig på, at Warner Bros og Lionsgate, som blev annonceret som lanceringspartnere af Dolby på CES-messen, melder ud om planerne.

Sony Pictures bliver det fjerde Hollywood-studie, som samarbejder med Dolby om at frigive UHD Blu-ray-film i Dolby Vision HDR-kvalitet. Den første titel bliver ‘Resident Evil: Vendetta’, som frigives den 18. juli. Skiven vil også indeholde Dolby Atmos soundtrack.

Resident Evil: Vendetta


Det er vigtigt at understrege, at Dolby Vision-formatet er implementeret som en “lag” på UHD Blu-ray-skiver, hvilket betyder, at filmen også er lagret i en HDR10-version. HDR10 er påkrævet under UHD Blu-ray-standarden. Med andre ord; skiven kan afspilles i alle UHD Blu-ray-afspillere på markedet.

Med fire ombord, mangler der kun tre. 20th Century Fox og Paramount støtter endnu ikke offentligt op om Dolby Vision på UHD Blu-ray. Disney/Pixar støtter endnu ikke op om UHD Blu-ray i nogen form.

- Kilde: Sony pictures via High-Def Digest

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |