Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix er klar på ny YouSee-boks - FlatpanelsDK

Netflix er klar på ny YouSee-boks

10 Mar 2017 | Rasmus Larsen |

Netflix er i dag blevet integreret på den nye YouSee-boks. Dermed kan 75.000 kunder med boksen se House of Cards, Orange is the New Black og alt det andet via Netflix ”som en tv-kanal”.

Netflix på YouSee-boks

“Det er en funktion, som mange af vores kunder har efterspurgt", lyder det indledningsvis fra YouSee. Fra i dag er verdens største streamingtjeneste klar til brug på den nye YouSee-boks (fra Humax).

Netflix har i 3-4 år forsøgt at få de traditionelle tv-udbydere overbevist om, at deres tjeneste er supplerende til kanaloplevelsen. Det har mundet ud i integration af app’en i adskillige lande, herunder Danmark, hos adskillige tv-udbydere. Netflix var allerede at finde på TDC TV-boksen (IP-tv-løsningen) samt hos konkurrenten Waoo.

- ”Det her er fremtiden for tv. Det handler ikke længere om enten streaming eller traditionelt tv. De to ting går hånd i hånd og beriger hinanden. Vores rolle er at gøre kvalitetsindhold let tilgængeligt for vores kunder. Derfor er jeg rigtig glad for, at Netflix, som er danskernes foretrukne streaming-tjeneste, går sammen med os om at levere indholdet på en måde, der matcher vores kunders underholdningsvaner,” siger Jacob Mortensen, der er direktør for tv og bredbånd i YouSee.

Læs også vores test af YouSee-boksen

I modsætningen til eksempelvis Waoo, kan Netflix ikke ses i 4K-opløsning på YouSee-boksen. Opløsningen er i stedet HD, da YouSee-boksen ikke understøtter højere. Netflix tilbyder foruden 4K også HDR (High Dynamic Range) via Smart TV og visse tv-bokse.

Netflix på YouSee-boks


Integreret som tv-kanal

YouSee og Netflix har samarbejdet om at få brugerfladen ind på boksen. Parterne er endt med en løsning, hvor Netflix er integreret ”som en kanal”.

Det betyder i praksis, at du kan placere Netflix app’en på f.eks. kanalplads 3 efter DR1 og DR2. Det skal give en naturlig integration for kunder, som er trygge ved den klassiske kanal-oplevelse på tv-skærmen.

Netflix på YouSee-boks


- ”Danskerne har taget rigtig godt imod Netflix, og vi vil gerne gøre det så let som muligt for dem at nyde en bred vifte af eksklusivt indhold. Vores samarbejde med YouSee er et godt eksempel på, hvordan vi tilpasser os danskernes ændrede underholdningsvaner. Nu kan YouSees kunder se frem til nye originale Netflix-serier som Santa Clarita Diet, Marvel’s Iron Fist og Girlboss samt en stærk palette af originale Netflix-film," siger Bill Holmes, Chief Business Development Officer i Netflix.

For at komme i gang skal du have den nye YouSee-boks samt et abonnement hos Netflix.

Fakta om Netflix på YouSee-boksen

Mere end 75.000 YouSee-kunder har lejet den nyeste tv-boks (Humax), hvor Netflix nu integreres
De kan se Netflix direkte på deres tv-boks fra den 10. marts. De skal blot placere Netflix på den kanalplads de ønsker, logge ind og derefter husker boksen login
YouSee-kunder skal købe abonnement på Netflix for at kunne se det på tv-boksen
Den nye tv-boks (Humax) blev lanceret i april 2016, og det er udelukkende kunder, der har kabel-tv og har købt denne boks, der har mulighed for at se Netflix som en integreret del af tv-oplevelsen

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |