Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOnkyo præsenterer LS7200 soundbar med Dolby Atmos og DTS:X - FlatpanelsDK

Onkyo præsenterer LS7200 soundbar med Dolby Atmos og DTS:X

04 Nov 2016 | Rasmus Larsen |

Onkyo har præsenteret sin nye LS7200 soundbar, der understøtter både Dolby Atmos og DTS:X. Den understøtter desuden trådløse musiksystemer såsom Airplay, DTS Play-Fi og FireConnect. Herlighederne kræver dog en ekstern “AV Center”-boks.

En soundbar til film og musik

Onkyo proklamerer, at LS7200 soundbaren “har flere fordele i forhold til andre soundbars, herunder en lav 53 mm profil, så den ikke skygger for tv-skærmen".

Onkyo LS7200 soundbar


For at bringe alle herlighederne i spil kræves dog en separat boks, som Onkyo kalder ”AV Center". Den er ikke lige så stor som en traditionel AV-receiver, men du skal forberede dig på, at den kræver plads i tv-møblet. Soundbaren har to højttalere i hhv. venstre og højre kanal samt en center-højttaler. Den forbindes til AV Center via lydkabler. Herudover har systemet en trådløs subwoofer.

Boksen har fire HDMI-indgange og en HDMI-udgange med ARC (Audio Return Channel), som skal føres op til tv-skærmen. Der er et kalibreringssystem ombord, som justerer lyden i forhold til dine omgivelser.

Onkyo påpeger herudover, at soundbaren kan upmikse “multikanalslyd til 3D-lyd”.

Onkyo LS7200 soundbar


Objekt-baseret lyd

Soundbaren understøtter både Dolby Atmos og DTS:X. Det er nye lydteknologier, som hæver lydoplevelsen, såfremt du også har indhold kodet i et af de to formater. Det kan man få fra f.eks. Blu-ray-film.

Derudover har Onkyo implementeret Apple Airplay, Spotify Connect, Bluetooth og DTS Play-Fi. Disse trådløse systemer gør det muligt at nyde musik på soundbaren trådløst fra en smartphone eller tablet. Der er også indbygget FireConnect, som er et trådløst multirumssystem til at forbinde højttalere i hjemmet sammen. FireConnect understøttes af bl.a. Onkyo, Pioneer og Harman Kardon.

Onkyo LS7200 kommer på markedet i januar 2017 for 999 Euro. Visse danske forhandlere tager allerede imod bestillinger.

Onkyo LS7200 soundbar

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix' satsning på live-sport begynder at tage form

29 Mar 2024 |

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |