Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlayStation 4 får med software 4.0 opfrisket brugerflade, mapper mm. - FlatpanelsDK

PlayStation 4 får med software 4.0 opfrisket brugerflade, mapper mm.

15 Aug 2016 | Rasmus Larsen |

Den næste store softwareopdatering til PlayStation 4 får versionsnummeret 4.0 og vil indeholde bl.a. en opfrisket brugerflade, mapper, nye quick- og share-menuer samt andre nyheder. Sony siger, at endnu mere er på vej.

Software 4.0 til PS4

Sony har i dag bekræftet, at software 4.0 først og fremmest indeholder en opfrisket brugerflade. Der er nye systembaggrunde, nyt notifikationssystem, nye ikoner og finpudsning hele vejen rundt.

PlayStation 4.0 software


En meget efterspurgt funktion har været mapper, hvori spil kan inddeles på den aflange række i hovedmenuen. Netop mapper kommer med software 4.0, der også tilføjer forbedringer i ”Library”-delen, hvor man kan inddele spil efter f.eks. hvad man ejer og hvad der pt. er installeret på konsollen. Der er også andre sorteringsfunktioner.

Både Quick- og Share-menuerne har fået nyt look. Quick-menuen er den som kan kaldes frem, når man trykker på PS-knappen i midten af controlleren. Den er ikke længere i fuld skærm, men i stedet en venstrestillet menu, der nu indeholder trofæer, liste over onlinevenner mm. Share-menuen dropper ligeledes fuld skærm og har nye funktioner.

Der er kun frigivet japanske billeder af opdateringen.

PlayStation 4.0 software


Sony afslutter med at lægge følgende bemærkning:
- “The 4.00 update has even more features that won’t be available in the beta, so stay tuned for additional info on what to expect.“

Hvad det betyder, kan vi naturligvis kun gisne om, men Sony rygtes på vej med en kraftigere ”PlayStation 4K”, så det er nok ikke usandsynligt, at opdateringen lægger grundlaget for 4K-delen på PlayStation.

Sony har endnu ikke sat dato på, hvornår software 4.0 skal frigives til de eksisterende konsoller i stuerne, men siger, at folk, der deltager i beta-programmet får den i morgen.

- Kilde: PlayStation Blog & PlayStation Japan

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple eksperimenterer med sport i 8K 3D

29 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

29 Mar 2024 |

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |