Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKodi lancerer lille mediecenter-boks til Raspberry Pi - FlatpanelsDK

Kodi lancerer lille mediecenter-boks til Raspberry Pi

28 Jun 2016 | Rasmus Larsen |

Kodi (tidl. XBMC) er software, mens Raspberry Pi er hardware. De går ofte hånd i hånd, når folk vil bygge en billig mediecenter-boks til stuen. Derfor har Kodi lanceret en officiel tv-boks til netop Raspberry Pi. 

Stadig i selvbyg-ånden

Kodi har slået sig sammen med selskabet Flirc, der laver tilbehør til den lille, blottede Raspberry Pi computer, om at lave boksen. Idéen har været at skabe en officiel boks til dem, som gerne selv vil bygge et mediecenter til tv’et.

Boksen, der er skabt i aluminium, er som udgangspunkt tom, men har udfræsninger til fire USB 2.0 porte, en HDMI-udgang, Ethernet-port og et 3,5mm jack-stik. Køberen skal separat købe Raspberry Pi-printboardet og indsætte i boksen. Det giver fleksibilitet fordi man derved selv kan vælge om man vil satse på Raspberry Pi 3, 2 eller B+.

Kodi mediecenter-boks


Selve boksen fungerer som køleplade og har skruehuller, så Raspberry Pi er nem at skrue fast. Herefter kan man installere Kodi-software og få en brugerflade på tv-skærmen, hvorfra man har adgang til sine film, videoer, musik, podcasts og meget andet.

Det er den klassiske Kodi-oplevelse, hvor man også kan installere plug-ins.

Boksen hedder ”Kodi Edition Raspberry Pi Case” og vil kun blive produceret i et begrænset antal enheder. Den koster £16 pund – cirka 145 kroner – plus porto og kan købes her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |