Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV2 Business på vej til Waoo's tv-kunder - FlatpanelsDK

TV2 Business på vej til Waoo's tv-kunder

16 Jun 2016 | Rasmus Larsen |

TV2’s nye digitale produkt TV2 Business, der gik i luften for en måned siden, åbnes inden længe for de tv-kunder hos Waoo, som har TV2 News i deres pakke eller som frit valgs-kanal.

TV2 Business hos Waoo

TV2 Business er et nyt slags tv-produkt, hvor TV2 bruger internettet, i stedet for de traditionelle tv-sendenet, som distributionsplatform. Nu får ca. 70.000 kunder hos Waoo også adgang.

- ”Vi er begejstrede for TV 2 BUSINESS, fordi det giver vores kunder adgang til endnu flere digitale tv-oplevelser. Det er en helt ny måde at berige udbuddet til vores kunder, og vi er særligt glade for at indgå dette samarbejde med TV 2, fordi vi derved kan afprøve værdien af at give både nye og eksisterende kunder en spændende digital service med kvit og frit”, siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

TV2 Business


Helt konkret er det de Waoo-kunder, som allerede har TV2 News-kanalen i deres tv-pakke eller som frit valgs-kanal, samt de kunder der har benyttet muligheden for at tilkøbe ”TV2 Play Hele Pakken”, som får adgang til TV2 Business.

TV2 Business vil ikke kunne findes på den normale tv-sendeflade, men i stedet via en app til iPhone og iPad. På den måde kan seeren tage erhvervsnyhederne med sig overalt. Vil man have billedet op på tv-skærmen kan det gøres vha. Chromecast eller Airplay.

- "Vi vil fortsat arbejde med direkte salg via tv2business.dk, men Waoo-samarbejdet omkring TV 2 Business viser, at streaming i høj grad også kan foregå i samarbejde mellem TV 2 og tv-distributører som Waoo til glæde for vores fælles kunder", siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv.

Waoo-kunder, der kan få TV2 Business, vil få tilsendt et link med et login så de kan komme i gang. Det forventes at ske i løbet af sommeren. Læs også mere på waoo.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |