Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDiscovery skal vise EM 2020 og VM 2022 kvalifikation samt UEFA Nations League - FlatpanelsDK

Discovery skal vise EM 2020 og VM 2022 kvalifikation samt UEFA Nations League

02 Jun 2016 | Rasmus Larsen |

Discovery havde allerede sikret sig rettighederne til at vise fodboldlandsholdets kvalifikationskampe til VM 2018 i Rusland. Nu har de også sikret sig kvalifikationskampene til EM 2020, VM 2022 samt UEFA Nations League.

Landsholdsfodbold hos Discovery

Discovery står i dag bag tv-kanaler såsom Kanal 5, 6’eren og Canal9. Ønsket er at blive hjem for sport og særligt fodbold. De har nu sikret sig rettigheder for kvalifikationskampe frem til 2022.

- ”Fodboldlandsholdet er i en klasse for sig, når det gælder sportsrettigheder. Derfor er vi naturligvis lykkelige over, at vi også efter den kommende VM-kvalifikationsturnering på Kanal 5, har sikret os landsholdets kampe. Landsholdet er en central del af vores programstrategi fremadrettet og derfor også en kernerettighed i vores voksende portefølje af sportsrettigheder”, siger Christian Kemp, adm. direktør i Discovery Networks Danmark.

Tv-rettighederne dækker over alle landsholdenes (inklusiv Danmarks) kampe under kvalifikationsturneringerne forud for EM 2020 og VM 2022. Venskabskampene er også inkluderet. Det bekræftes, at kampene skal vises på bl.a. Kanal 5. Discovery har for nylig lanceret streamingtjenesten Dplay, hvor kampene også forventes at blive vist, men det er altså ikke bekræftes endnu.

Nations League


Rettigheder til ny UEFA-turnering

Med aftalen sikrer Discovery sig desuden rettighederne til at vise fodboldkampe fra den nye UEFA Nations League, som er en ny liga for landshold.

Den forklares således: “I UEFA Nations League inddeles de 54 landshold under UEFA i fire grupper efter deres placering på UEFA-ranglisten. Her spiller holdene imod hinanden i en liga-struktur, inden de bedste får mulighed for – efter en knockout-fase – at kvalificere sig direkte til EM i 2020. Kampene i UEFA Nations League spilles i ulige år og første gang i 2019”.

Læs mere om UEFA Nations League her.

Discovery oplyser ikke hvad de har betalt for tv-rettighederne.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |