Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix: 600 timers 4K-indhold ved udgangen af 2016 - FlatpanelsDK

Netflix: 600 timers 4K-indhold ved udgangen af 2016

29 Feb 2016 | Rasmus Larsen |

Netflix vil frigive masser af nyt indhold i 4K-kvalitet i år, bekræftede selskabet overfor CNBC på MWC i Barcelona. Ved årets udgang vil kunderne kunne nyde 600 timers underholdning i 4K-kvalitet. Netflix har derimod ikke travlt med VR-indhold.

Bliver 2016 året for 4K?

2016 ser ud til at blive et spændende år. De første UHD Blu-ray-afspillere og tilhørende film kommer på markedet inden længe. Samtidig kæmper Netflix og Amazon om herredømmet indenfor streaming, med bl.a. 4K og HDR som ammunition.

Netflix forventer at have 600 timers underholdning i 4K-kvalitet til rådighed ved årets udgang. Den største andel vil være i form af tv-serier, men kataloget vil også indeholde film. Som vi tidligere har rapporteret, begynder Netflix også at streame i HDR-kvalitet i år. På HDR lægger de ud med Marco Polo og Daredevil-serierne. Netflix erkender dog, at det vil tage et godt stykke tid at opbygge et katalog af HDR-indhold.

- "We think what you'll see over the next two years in terms of TV refresh is more 4K…HDR's longer," sagde Chris Jaffe, vice president for UI innovation hos Netflix, til CNBC.

Netflix i Dolby Vision


For at kunne se Netflix i 4K skal du have et 4K-tv med HEVC-dekodning og en Netflix-app (samt Netflix 4K-abonnement og en 16 Mb/s internetforbindelse). For at kunne se Netflix i HDR skal du have et HDR-tv med HEVC-dekodning og en Netflix-app, som er aktiveret til HDR.

Hvad angår VR (virtual reality), siger Netflix: “we don't see an opportunity right now in the near-term for Netflix and VR”.

Netflix har godt nok en VR-app til Samsung Gear VR og Oculus Rift, men det er blot en flad skærm i en virtuel stue. Når Netflix i denne sammenhæng taler om VR, mener de fuld 360-graders VR-video. Selskabet mener tydeligvis, at markedet har brug for mere til at blive modent.

- Kilde: CNBC via Forbes

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |