Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasontvOS 9.2 tilføjer Podcast-app, mapper, Bluetooth-tastatur mm. - FlatpanelsDK

tvOS 9.2 tilføjer Podcast-app, mapper, Bluetooth-tastatur mm.

12 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Apple frigiver inden længe den næste store opdatering til Apple TV-boksen. tvOS 9.2 byder på nyheder i form af bl.a. mapper, understøttelse af Bluetooth-tastatur, ny Podcast-app og en opdateret App-switcher.

tvOS 9.2 til Apple TV

Apple frigav i december tvOS 9.1, som bl.a. genetablerede Remote-app’en og rettede fejl. Inden længe frigives næste store opdatering med tvOS 9.2, som lige nu findes i beta for udviklere.

Apple tvOS 9.2


Med tvOS 9.2 bliver det muligt at oprette mapper på startskærmen, så f.eks. alle spil kan placeres i samme mappe. Mappefunktionaliteten fungerer på samme måde, som på iPhone/iPad.

Der tillføjes en Podcast-app, hvorfra man kan se lytte til podcasts. Den gamle Apple TV havde allerede adgang til podcasts.

Apple tvOS 9.2


Herudover genetableres muligheden for at bruge et Bluetooth-tastatur og app-switcheren opdateres, så den kommer til at minde mere om app-switcheren i iOS. I stedet for at præsentere apps side-om-side, lægges de ovenpå hinanden, når man bladrer.

Der er stadig ingen dansk Siri at spotte. Siri lærer i denne omgang kun at tale US Spanish og French Canadian. Det forlyder, at det bliver muligt at sætte Siri-sproget uafhængigt af systemsproget på boksen. tvOS 9.2 tilføjer desuden understøttelse af Apple’s MapKit, så udviklere kan bruge Apple’s kort i apps.

Hvornår tvOS 9.2 frigives, vides endnu ikke, men der kan ikke gå mange uger.

Apple tvOS 9.2


- Kilde: 9to5Mac

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |