Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouTube vil angiveligt tilbyde film & tv-serier til Red-abonnenter - FlatpanelsDK

YouTube vil angiveligt tilbyde film & tv-serier til Red-abonnenter

03 Dec 2015 | Rasmus Larsen |

YouTube holder i øjeblikket møder med Hollywood-studier med henblik på at tilbyde film og tv-serier via deres nye YouTube Red abonnementstjeneste. Det beretter Wall Street Journal.

Film og tv-serier på YouTube Red

YouTube Red blev præsenteret i oktober som en abonnementstjeneste, hvor man kan betale 10 dollars månedligt for et reklamefrit YouTube og adgang til eksklusivt indhold fra kendte YouTube-ansigter. Nu er giganten på jagt efter Hollywood’s indhold, forlyder det.

Wall Street Journal skriver, at YouTube har holdt møder med flere Hollywood-studier og produktionsselskaber om at købe rettighederne til at vise fuldlængde-film og tv-serier. Dermed kan de potentielt udfordre Netflix og Amazon, der i dag har rettigheder til en lang række film og tv-serier og for nyligt er begyndt at producere selv.



Arbejdet ledes angiveligt af to tidligere chefer fra hhv. Netflix og MTV, som i dag arbejder for YouTube. Selskabet vil ikke selv bekræfte, at der foregår forhandlinger, men kilderne mener at vide, at film og tv-serier kan begynde at dukke op allerede i 2016. YouTube forsøger angiveligt at sikre sig et ”robust udvalg”. Der vil kun være adgang til indholdet, hvis man abonnerer på Red-tjenesten.

YouTube tilbyder allerede filmudlejning i visse lande, men det er ikke blevet en stor succes. Hvis de begynder at tilbyde film og tv-serier via abonnement vil det være en helt ny retning for den verdensomspændende tjeneste.

- Kilde: WSJ

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |